2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیاید تعریف کنید امروز واستون چه اتفاقی افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 4521 بازدید | 180 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز تا ساعت ۲ هنرستان بودم و روز سختی بود امتحان شیمی داشتم برگشتم خونه نشستم پای کارای مدرسه الانم با کمر درد و کلی کار عقب افتاده و امتحان ریاضی برای دوشنبه دراز کشیدم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

ساعت هفت بچمو بیدار کردم فرستادم مدرسه بعدش خوابیدم... بعدش پسرم بیدار شدم صبحونه بهش دادم باز خوابیدم تا دوازده و نیم که دخترم از مدرسه میاد... بعد بیدار شدم نهار گرم کردم خوردیم بعدش فیلم دیدم بعدش شوهرم از سرکار اومد رفتم یک ساعتی دور دور بعدش رفتم خونه مادرشوهرم نیم ساعت سر زدم اومدم خونه شام خوردم و الان دراز کشیدم تو رخت خواب🌝

چه بامزه 

امروز من رفتم زعفرانیه برای مصاحبه کاری خوب پیشنرفت و خوشم نیومد از کارش و حالا باید بگردم باز اما بعدش رفتم پالادیوم ی چرخی زدم و اولین بار بود میدیدم مردم ۸۰ میلیون پول میدن برای ی کت خیلی تو پرم خورد ما کجاییم اونا کجا حس فقر بهم دست داد دیگه تا اخر عمرم اونجا نمیرم 

من همش درگیر غذا نخوردن پسرمم.الانم سرش داد زدم دارم از عذاب وجدان میمیرم طفلک خابش برد الهی بمیرم ب ...

هر موقع میخواستی سرش داد بزنی بهش نگا کن و تو دلت بگو این جز من کسیو نداره،دلت آروم میشه