2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیاید تعریف کنید امروز واستون چه اتفاقی افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 4508 بازدید | 180 پست

صبح واسه بچه ها غذا پختم

یه کم صلوات و نادعلی و اینا خوندم

۱۲ یادم اومد دخترم فسنجون دلش میخواسته 

یه کم فسنجون پختم یه کمش را هم حمدشفا خوندم بهش بردم واسه برادرم که بیماره

بچه ها اومدن نهار خوردیم

بردمشون کلاس ورزش آوردمشون

نوشتن سوالای درسی بچه ها

شام پختم

نماز و ختم قران واسه سلامتی برادرم

فیلم آیفیلم زیر آسمان شهر و باران

بعد هم صلوات و گوشی

❤️ فقط خدا و اهل بیت علیهم السلام ❤️

بنظرم تند نباید واکنش بدید ولی بار اول ک حرف بد زد جلوشو بگیرید انقدر پدر مادرا بعضیا بچه هارو لوس و ...

من خودم از بچگی حرف‌ بدی نزدم با اینکه یه عموی بد اخلاق داشتم .الان دخترم برگشت بهم گفت.... البته فک کنم معنیشو نمیدونسته ولی پیشگیری بهتر از درمانه به نظرم☺️

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باتمام وجود دروش کردم آخه چرا نمیخوره.الانم بدجور گریه ام

اون مریضه که نمیخوره،دختر من تو یه روز ۶ بار بالا آورد،ی ذره آب می‌خورد همونو بالا میاورد،بعد داشتم حاظر میشدم که ببرمش دکتر دیدم بی جون افتاده،سریع بردمش،تا بریم مردم و زنده شدم،ب محض اینکه سرم بهش زدن بعد دو دقیقه کف کیک میخوام،حتی هنوز درس صحبت نمیکنه دوسالشه،من مردم اون لحظه😭بچه وقتی مریض میشه هم بد اخلاق میشه و غرغرو،هم بی اشتها،تا دوره اش بگذره

۶بیدارشدم  برای دخترم تغذیه گذاشتم ببره مدرسه بعد بیدارش کردم 

بعد خودم رفتم سرکار .۱. اومدم خونه غذا رو آماده کردم خوردیم 

بعد خونه داری و کار های ناتمام منزل😵‍💫 

۵ رفتم باشگاه از وقتی اومدم دوش گرفتم و ناهار فردارو پختم و دوباره پسرم همه جارو ب هم ریخته بود ک مرتب کردم 

الانم بچه ها خوابن  شوهرم شیفته 

خودم خوابم نمیبره 🙄

صبح رفتم باشگاه 

بعد از ظهر حسابی خوابیدم و ته دلم افسردگی داشتم که چرا نظم زندگی از دستم در رفته

ساعت ۷ بلند شدم دیگه از خودم عصبی شدم با جدیت یک برنامه نوشتم و تا همین الان درگیرش بودم ، با اینکه نتونستم زیاد درس بخونم ولی همین که بلند شدم خوشحالم .  شب کمی با دوستم حرف زدم .‌آخرش هم پدر گرامی اومد ر** تو اعصابم  و منم با عصبانیت اومدم سر‌گوشیم

من خودم از بچگی حرف‌ بدی نزدم با اینکه یه عموی بد اخلاق داشتم .الان دخترم برگشت بهم گفت.... البته فک ...

بهترین کارو کردی واقعا بعضی وقتا لازم بچه از پدر و مادر یکم حساب ببره

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

تاساعت۱۰خواب بودم بیدارشدیم کارای شخصی دخترمو انجام دادم بادخترم رفتبم براش مای بیبی و خورده وسایل خرید کردیم.

ناهاردرست کردیم غروبم رفتیم پاساژ ی دور زدیم واسه یلداییش ی پلاک دیدم بخرم براش.

اخه اولین یلداییشه.

شبم شوهرم ی دست گل حسابی اب داد گندای اونوجمه کردم.

۵لیتراب تسویه ازدستش ولو شد روفرش پذیرایی گند زد ب همه چی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
غذام سوخت

وای چه بد🥲

اشکال نداره کاریه که شده دیگه

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️

تا ظهر خواب بعدنهار خوردم بعد بامامان بایا و داداشیم رقتیم بیرون اول با ماشین دور زدیم بعد. پیاده روی کردیم ‌ تو راه ذرت کبابی خوردیم

بعدش چای اتیشی

بعدش اومدیم خونه  و شام شد املت😃

و شوهرمم شهر.دیگس فردا قرارع برگردم خونم

دیگ بخور بخور تامام شد 

صبح بیدار شدم نماز خوندم دوباره خابیدم بیدار شدم قهوه خوردم بعد کلوچه درست کردم بعد ظهر شد ناهار خوردم اب انار گرفتم ببرم خونه مادرم بعد توی مسیر یه تصادف دیدم دختره سوار موتور برادرش بود خلاف میمومد تصادف کردن پاش شکسته بود خیلی گریه کرد موندم دلداریش دادم تا امبولانس اومد بعد رفتم خونه مادرم سر زدم بعد برگشتم خونه خودم چند تا یوتوب دیدم شام خوردم الان دراز کشیدم 

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 
صبح رفتم باشگاه بعد از ظهر حسابی خوابیدم و ته دلم افسردگی داشتم که چرا نظم زندگی از دستم در رفتهساعت ...

🥺🥺عزیزم منم خیلی دلم میخا برنامه داشته باشم افسردگی شدید گرفتم نمیتونم کاری کنم🥲

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱