2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیاید تعریف کنید امروز واستون چه اتفاقی افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 4524 بازدید | 180 پست
بهترین کارو کردی واقعا بعضی وقتا لازم بچه از پدر و مادر یکم حساب ببره

اره عزیزم....به نظرم مادر بودن و مسئولیت داشتن خیلی کار سخت و بزرگیه

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥺🥺عزیزم منم خیلی دلم میخا برنامه داشته باشم افسردگی شدید گرفتم نمیتونم کاری کنم🥲

باید یهویی بلند بشی و اطرافت رو تمیز کنی و بعد رو یک ورقه اهدافتان رو بنویسی کوتاه مدت هارو البته . مثلا مت نوشتم  نیم ساعت این درس نیم ساعت اون درس . و خودم رو موظف دونستم تمومش کنم . ولی خوب اولش باید حالت خوب باشه  من خودم با تمیز کاری حالم خوب میشه پس یک حموم و تمیز کاری مختصر حالم رو خوب کرد . شمام ببین حالت با جی خوب میشه🌸

بعد از ۴ سال و اندی رفتم خونه پدرم و چون طبقه دوم هستن و من بدون روسری از پنجره بیرونو نگاه کردم دعوام کرد کاری کرد شوهرمم دعوام کنه

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

صبح پاشدم بدو بدو لباسا دخملی رو اتو زدم و صبحونشو آماده کردم و بردمش مدرسه و خودم یه آخیش گفتم و رفتم مدرسه ی پارسالش وبه خانم معاون پر فیس و افاده اش از سر اجبار یه سلام تحویل دادم و گفتم چرا استعلام دخترم هنوز نخورده و مدرسه ی جدید پوست منو کنده بس که زنگ زده چرا مدرسه قبلی استعلام نزده

بعد خرامان اومدم سمت خونه و حتی حال نداشتم روسریمو دربیارم ولوشدم روتخت دخترم و شیطان بزرگ اینستای رجیم رفت تو جلدم و همین جور زمان رفت یهو دیدم یه صدایی میاد خوب دقت کردم بعله قاروقورشکمم اینقدر زیاد بود که فکرکردم نکنه میخاد۷سال قحطی شروع بشه و ازاونجا که نه آشپز مخصوص دارم نه خان سالار که گشنگیم رو چاره کنند خودم به سمت آشپزخونه رفتم 

ادامه پست بعد

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

صبح رفتم باشگاه بعد از ظهر حسابی خوابیدم و ته دلم افسردگی داشتم که چرا نظم زندگی از دستم در رفتهساعت ...

خوش به حالت که میتونی بری باشگاه🙂

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️
صبح رفتم باشگاه بعد از ظهر حسابی خوابیدم و ته دلم افسردگی داشتم که چرا نظم زندگی از دستم در رفتهساعت ...

خوش به حالت که میتونی بری باشگاه🙂