2777
2789
عنوان

دلتنگ شدن برای عشق سابق بعد از متاهلی🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3548 بازدید | 165 پست
۲۱ سالمه نزدیک یکسال و بیشتر ام باهم بودیم هرروز بیرون بودیم هرثانیه از هم خبر میگرفتیم نامزدمم دوسد ...

بهوعنوان کسی که تجربه داره میگم،خاطره ها دیونت میکنن وسلام.

ایشالله خدا کمکت کنه دلت اروم باشه خوشبخت بشی❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیاقتت همونه که رید بهت ولت کردپسر عاشق هیچچچچچوقت ۴ ماه نمیره حتی اگر مقصر تو باشیخریت نکن دختر جون ...

اره بهشم گفتم اما گف قدرتو ندونستم پشیمونم دارم تاوان میدم دیوانه شدم رفتم تو لجن و و و ... باهاش حرفی نزدم دیعگ

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

خودش گف تا اخر عمر منتظرت میمونم هروقت برگشتی گذشته رو جبران میکنم برات

اون گذشته رو جبران کنه تو چه جوری میتونی گذشته ی همین نامزدتو جبران کنی ؟! 

به هر حال اگه واقعا دوسش نداری بدبختش نکن میدونم که چقدر سخته براش ولی بهتر از اینکه با دختری باشه که تنش پیششه ولی قلبش نه :)

تصمیمت خیلی سخته از خدا می‌خوام بهترین راه رو پیش رو بذاره برات البته یه چیزی ام بگم الان دلتنگی تصمیم نگیر چون دلتنگی عقل رو خاموش می‌کنه وقتی دلتنگ نبودی می‌دونی دوسش داری یا نه وگرنه همه مون وقتی دلتنگ بودیم پر از تصمیمات اشتباهی :)

استخاره بگیر یه استخاره هست امام صادق گفتن الان برات می‌فرستم عکسشو :) 

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

منظورم خیانت نیست در حد مجازی و صحبت کردن

اون میگه یا مال من باید باشی یا اگ‌بری نمیتونم و دیوانه میشم و دلخوشی ندارمو من ک دیگ جوابشو ندادم قط کردم باهاش اما نمیدونم قصدش چی بود

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

اون گذشته رو جبران کنه تو چه جوری میتونی گذشته ی همین نامزدتو جبران کنی ؟! به هر حال اگه واقعا دوسش ...

ممنون عزیزم❤️

دخترم اگه دو دل هستی یه فرصت به خودت بده اگه شرایطش رو داری از مشاور کمک بگیر ولی من مادرانه بهت میگ ...

تعهد دارم بهش بخدا اما دلتنگم فقط ایشالا بهتر شم💔