2777
2789
عنوان

یه خاطره جالب

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من فرقی نداشت چون قبلا یه سقط داشتم مهم این بود ک بچه دار بشم ولی برا بعضیا فرق داره

اگه برات فرق نداشت خوشحال نمیشدی که پسر دار شدی

هر کسی از ظن خود شد یار من/ از درون من نجست اسرار من...
من دختر دوس پسر ندوس😒

منم..اما شوهرم میگه بچه اولمون پسر باشه بعدی دختر..من از پسر زیاد خوشم نمیاد..حس میکنم حاضر جواب و پررو میشن بچه های امروزی..میترسم تو روم وایسته..دخمل هم خوشگله هم آروم و ناز..پسر بی معرفته ندوست

بَعضی وَقتآ خُدآ رو بُزُرگ میبینَم ,, بَعضی وَقتآ هَم ڪوچیڪ...ایـטּ تو نیستی ڪِـہ بُزُرگ میشیُ ڪوچیڪ ,, مَنَم ڪِـہ گآهی نَزدیڪ میشَمُ گآهی دور

حالم بهم‌میخوره از این تفکرات

بعد به اعراب تیکه‌میندازن

خودشون‌بدترن. 

من یه‌پسر دارم

ارزومه بعدیا همه دختر باشن

خدایا میگفتن حالا حالاها باردار نمی شم. دومی رم به لطف خودت با همین نیمچه پیازی که آفریدی با اولین اقدام باردار شدم. شکرت(اینم تایپک اینکه چی شد باردار شدم) // ایچ آر مخفف اسم «هریسون» ــه. تو یه سریالی بود. این شخصیتو خیلی دوست داشتم.
منم..اما شوهرم میگه بچه اولمون پسر باشه بعدی دختر..من از پسر زیاد خوشم نمیاد..حس میکنم حاضر جواب و پ ...

منم همینو میگم

دختر ها مهربونتر و دلنشین ترن پسرا خشنن خوشم نمیاد ازشون

هر کسی از ظن خود شد یار من/ از درون من نجست اسرار من...

خب الانم شما با ی ژست خاص گفتی منتها اون واسه شما فقط ژست گرفتن شما اینجا واسه کلی آدم😕😕

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید