2777
2789

من تو دنیا ادم‌زشتی ندیدم مگر اینکه ذاتش بد بوده باشه 

یعنی بگو الان زیباترین زن جهان بیارن ذاتش بد باشه عین میمون میبینمش و برعکس😐😂

ته تغاری و لوس🪭🦩مسلط به ۶ زبان🩷سوارکار🏇🏼|بالرین🩰 |اسکیت باز🛼|رقاص🎀|ویولونیست🎻|گلف🏌🏻‍♀|طراح دیجیتال 👩🏻‍💻|بسکتبالیست🤾🏻‍♀️|عکاس|برنامه نویس|اریال یوگا🤸🏻‍♀️|آشپز👩🏻‍🍳|شماره‌دوز🪡|درحال آموزش انیمیشن سازی🐈‍⬛ عاشق روانشناسی و مطالعه🌱🧠|گیاه دوست 👩🏻‍🌾|🫧🌃🌜big goals| ترم دوم بازیگری🧜🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چون تو جامعه طرد شدن و احساس کردن زیبا نیستن و کسی ازشون تمجید نکرد این حس بهشون القا شده ک دوست داشتنی نیستن...خودشونو نمیگیرن .. میترسن تحویلشون نگیرن یا مسخرش کنن... بچه های ابتدایی مخصوصا خیلی مسخره نیکنن و از کسایی ک زیبایی کمی دارن دوری میکنن و باهاشون دوست نمیشن

وای من اصلا نمیتونم به کسی بگم زشت واقعا درست نیست این حرف خلقت خدارو چرا زیر سوال میبرید گناهه

ضمنا آدمی که عزت نفس نداره خودشو میگیره 

دست خدا بالاترین دست هاست🌸

یه سوال

کسی که ساکته و درون گراست ، طوری که هیچ کاری به بقیه نداره حتی اگه بقیه سلامم نکنن سلام نمیکنه ولی اول بقیه شروع به صحبت کنن با روی خوش ادامه میده ... خودشو گرفته؟

شاید اون اعتماد بنفس نداره واز درون داره غصه میخوره ولی دیگران فکر میکنن خودشو میگیره

😂😂😂😂

یک اعتماد به نفسی داره 

یک زبونی داره 

دعوا کره قهااار خانواده ست 

دو به هم زن فامیل 

همه ازش میترسن

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

بع عنوان یه زشت من خودمو نمیگیرم فقط دیگه توانایی ارتباط برقرار کردن و بعدش شکسته شدن دلم رو ندارم 

انقد اعتماد به نفسم خورد شده که دیگه نمیخوام حتی یه جمله هم تو جمع بگم 

آره تو فکر کن من خودمو میگیرم ولی من از درون دارم ذره ذره آب میشم 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری