2777
2789
عنوان

امشب بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 2043 بازدید | 116 پست
نه والا قشنگم هیچی نمیخورم ن صبونه ن ناهار ولی تا دلت بخواد اشغال خورم بستنی و پفک اینا ولی اگه میخو ...

بد مزه نیست چجوری بپزم 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کی یه جوریه دیگه مهم اینه حال دلت خوب باشه برای همه آدمهای دنیا حال خوب ودل خوش آرزو میکنم

فدااات بشممم من این اواخر حالم خوب نیس ایشالا هممون خوب بشیم😔

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
ن خیلییییی خوشمزسسس یکم اب بریز یکم شکر و یکم مودر دارچین بزار بپزه بعد بخور

هر صبح ناشتا ؟چقد بپزه در حد له شدن ؟

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 

فکر کنم فقط منم عاشق آشپزی هستم مجردم هستم 

مامانم هم میگه یه مادر با عشق آشپزی میکنه برای بچه هاش از شب قبل هم فکر غذاش میکنه و همیشه بهترین غذارو داریم اصلا از غذای بیرون خوشش نمیاد یه روز غذا نپزه‌ بی حال میشه

شما هم‌نگیری بهتره عزیزم ناسالم و مضره نمیدونی چجوری پخته شده اخه 

فکر کنم فقط منم عاشق آشپزی هستم مجردم هستم مامانم هم میگه یه مادر با عشق آشپزی میکنه برای بچه هاش از ...

🫣🫣🫣اره واقعا اینجوری بودن ک خیلییییی خوبه ولی خب اینجا بحث گشادیه منه🤣

ناشتا نمیخواد در طول روز بخور ن یکن بپزه در حد نرم شدن

ممنون کاش صورتم پر بشه 

انشاالله حالت عالی و زندگی به کامت بشهمنم افسردگی دارم 😔ولی چه میشه کرد زندگی جریان خودشو داره

من بدبختی مشکلم خودمم با خودم مشکل دارم 🥲

امیدارم هرچی که هست حل بشه و آرامش داشته باشی

ایشالا ایشالا خداکنه😍همچنین برای تو عزیزم ایشالا اتفاقای خوبی برات بیفته😍🥰