2777
2789
دردعجیب وشدید پاداره ،،،،انقدمن لگد وماساژ دادم خودم پام دردمیگیرهفاصله،بین مهرها تزریق میکنه پرشه ا ...

شما کدوم شهر انجام دادین

هزینه اش چقدر تقریبا

بعدش میشه باردار شد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کدوم شهر انجام دادینهزینه اش چقدر تقریبابعدش میشه باردار شد؟

رشت، پرفسور نادری کلینیک دردگیلان

فک نکنم ربطی داشته باشه بارداری 

بارآخر دوسال پیش ۴تومن فک کنم

قبلش  یک ونیم بود

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

رشت، پرفسور نادری کلینیک دردگیلانفک نکنم ربطی داشته باشه بارداری بارآخر دوسال پیش ۴تومن فک کنمقبلش ...

ینی شما میگین اوزون تراپی میتونه جایگزین جراحی دیسک باشه؟ فشار دیسک رو از روی عصب ها برداره؟

یا فقط صرفا درد رو کم میکنه؟ 

ینی شما میگین اوزون تراپی میتونه جایگزین جراحی دیسک باشه؟ فشار دیسک رو از روی عصب ها برداره؟ یا فقط ...

شوهرمن نخاست عمل کنه رفت اوزون تراپی ازاولشم دکترگفت دیراومدی،  فقط میتونم دردتوکم کنم 

میخای ازاوکطف بدون 

وشوهرم انتخابش اوزون بود

بعدپاراسال برادرموبردم پیش همین دکتر،،(دکتر دیگه گفته بودجراحی)

این دگتربردم که بگه اوزون میزنم خوبشه،،،گفپد نه سریع ببرش جراحی شه اوزون فایده نداره وجراحی کرد جای دیگه  

دکتربا انصاف بود 

بارآخربه شوهرم دستگاه شوک مانند زد  ،،،میگفت حس گردم خوبه،،،،،ولی،دکترگفت دیگه نیاهمکارا روت انجام دادم

اگرشما مشکلت شدیدنباشه آره اوزون جای،خالی پرمیکنه درمان میشی 

بخایم جنبه بدشو درنظربگیریم،باتزریق اوزون،،جراحی عقب میفته ،،دوسال بعدشایدنیازباشه جراحی کنی

ان شاءالله،همین،اوزون،خوب باشه،برات

یک درمان،دیگم بوداسمش یادم نیست که،موادش تحریم بود نشد براشوهرم انجام بده

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

شوهرمن نخاست عمل کنه رفت اوزون تراپی ازاولشم دکترگفت دیراومدی، فقط میتونم دردتوکم کنم میخای ازاوکطف ...

چقدر خوب توضیح دادی عزیزم

فقط اینکه برادرتون جراحی کرد؟ خوب شد؟دکترش کی هست

چقدر خوب توضیح دادی عزیزمفقط اینکه برادرتون جراحی کرد؟ خوب شد؟دکترش کی هست

رشت جراحی کرد علیجانی،همچین اسمی،،،

دیگه بعدعمل بایدمواظب بودمثه،قبل آدم نمیشه،،خودش میگه،بهترم خوبم ،خداروشکر

رشت دکتر رجبی هم دکتربسیارخوبیه  

رشت جراحی کرد علیجانی،همچین اسمی،،،دیگه بعدعمل بایدمواظب بودمثه،قبل آدم نمیشه،،خودش میگه،بهترم خوبم ...

اگرگیلانی،اسم دکتربرادرموبپرسم قطعی،بگم چی هست؟

رشت جراحی کرد علیجانی،همچین اسمی،،،دیگه بعدعمل بایدمواظب بودمثه،قبل آدم نمیشه،،خودش میگه،بهترم خوبم ...

مثل قبل که نمیشن ولی حداقلش اینه که وضعیتشون بدتر نمیشه

من استان گلستان هستم اینجا جراح ستون فقرات خوب که مطمئن باشی از کارش نیست اکثر اونایی که میشناسم اینجا عمل کردن جواب نگرفتن

ولی بیشترا پیرن تهران عمل میکنن اونا همه راضی اند ولی خب دکتر زیاده من نمیدونم چجوری دکتر خوب و صد در صد قابل اطمینان پیداکنم که قیمت اای نجومی هم نداشته باشه

مثل قبل که نمیشن ولی حداقلش اینه که وضعیتشون بدتر نمیشهمن استان گلستان هستم اینجا جراح ستون فقرات خو ...

بیمه ات چی هست؟

بیمه تامین اجتماعی تکمیلی آسیا

بعضی بیمارستانا

باتکمیلی،قرار داد دارن بپرس هزینش خیلی،کمترمیشه