2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاالان چیکارکزدی برا درمانمن پارسال رفتم دکتر گف عمل لازم نداری مدارا کنولی امسال خیلی دیگه بدتر شدم ...

من دکتر واسه کمرم چنتا حرکت اصلاحی داد و دارو مسکن به منم گفت عمل لازم نداری ولی خیلی مراعات کن ...شبا موقع خواب صاف بخواب اصلا به پهلو نخواب..بالشت بلند استفاده نکن..زیاد از گوشی استفاده نکن...توی نشستن و پاشدن سعی کن جوری بشینی و پاشی کمترین فشار به کمرت بیاد

اسی من از روغن سیاهدونه استفاده میکنم میزنم به کمرم عااالیهه دردشو کم میکنه ورمسم همینطور استفاده کن توام

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

من دکتر واسه کمرم چنتا حرکت اصلاحی داد و دارو مسکن به منم گفت عمل لازم نداری ولی خیلی مراعات کن ...ش ...

من مربی خصوصی گرفتم فقط تنها برام حرکات اصلاحی کار میکنه الان سه ماهه ولی هیچی امروز پیام دادم گفتم دیگه نمیام

اخه پارسال دکتر رفتم چندجا گفتن عمل نمیخادامسالم دوباره ام ار ای دادم که برم نشون بدم

چند مهره هست، ببین تنگی کانالی چیزی نداری که عاملش باشه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
من مربی خصوصی گرفتم فقط تنها برام حرکات اصلاحی کار میکنه الان سه ماهه ولی هیچی امروز پیام دادم گفتم ...

اسی حتما زیاد سرپایی؟؟چون خیلی تاثیر داره

وسایل سنگین بلند نکن

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

نه از زانو به پایین

من،مشکل گردن درد،،،دارم که فعلا اقدام نکردم

شوهربنده خدای من دیسک وسیاتیک داره  چقدر دردمیکشه دیگه خودت میدونی،،

کایروپراتیک،دارو

طب سنتی فصد،،،حجامت،،،تاثیری،نداشت چند روزه بود

رفتیم کلینیک درد،،،رشت دکترنادری،،،،،که گفت دردات کهنه شده دیراومدی اینجا

فقط میتونم دردتوکمترکنم،،،باتزریق اوزون

که کمترشد تامدتها،،،،بعدکارسنگین بد انجام داد دوباره درداش زیادشد

شمابرو جای خوب براتزریق اوزون ان شاءالله درمان باشه برات

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

درمان قطعی نه☹

نوشتم،، سعی،کن،حداقل مشاوره اوزون تراپی بری

خداشفابده همه مریضارو

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

من،مشکل گردن درد،،،دارم که فعلا اقدام نکردمشوهربنده خدای من دیسک وسیاتیک داره چقدر دردمیکشه دیگه خو ...

تزریق اوزون چی هست میشه توضیح بدی

هزینه هاش چجوریه بی حسی پا هم داشتن؟

نوشتم،، سعی،کن،حداقل مشاوره اوزون تراپی بریخداشفابده همه مریضارو

بعید بدونم اینجا داشته باشه

حالا میپرسم

ممنون عزیزم

تزریق اوزون چی هست میشه توضیح بدیهزینه هاش چجوریه بی حسی پا هم داشتن؟

دردعجیب وشدید پاداره ،،،،انقدمن لگد وماساژ دادم خودم پام دردمیگیره

فاصله،بین مهرها تزریق میکنه پرشه اگرخوب توضیح داده باشم،،،،دردش کمه

سرچ کن اوزون تراپی

هزینش،یکم زیاده اما ممکن درمان باشه برات راحتشی برومشاوره کن بادکترویزیت شو

بعید بدونم اینجا داشته باشهحالا میپرسمممنون عزیزم

رشت ومیدونم 

جای دیگه،ای سرچ کن شایدباشه اطرافت