2777
2789
ممنون عزیزم بابت راهنماییتون

سلامت باشی،،،پیگیرباش نزارکهنه شه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جزییاتشو نمیدونم فقط میگن پارگی دیسکهپایین کمرمه دنبالچهتنگی کانال نمیدونم چیه

برادر شوهرم برای عمل دیر اقدام کرد بنده خدا دور از جون می خواست قطع نخاع بشه خدا کمکش کرد خوب شد ولی باز الان پاهاش بی حس چون پاهات داره بی حس میشه دنبالش رو بگیر اگه دکتر گفت عمل کن خوب میشی انشاالله به خود من دکتر گفت حتما باید عمل کنی اگه نکنی فلج میشی عمل کردم الان بی حسی پاهام خوب شده ولی کمر درد رو دارم باید کار سخت انجام ندم

ینی شما میگین اوزون تراپی میتونه جایگزین جراحی دیسک باشه؟ فشار دیسک رو از روی عصب ها برداره؟ یا فقط ...

راستی برادرم شوهرم می رفت شیراز پیش یه دکتر خیر ندیده نگو آمپول می‌ زنده کنرش دردش رو کم می‌کنه نمی فهمه میگه خوب شدم در صورتی که نگو به نخاع فشار میاره روز به روز داره بدتر میشه حالا بنده خدا معلوم نیست کی خوب بشه سکته نخاعی هم زد

شما کجا عمل کردین پلاتین هم داشتین یا عمل ساده؟

من خودم تامین اجتماعی ۶تا پلاتین دارم برادر شوهرم تهران شوهرم هم یاسوج ولی اگه دکتر گفت عمل پیش دکتر خوب عمل کن خدا رو شکر دکتر ما همه خوب بودن

بیرون زدگی یا پاره نمیدونم درست نمیگن که دکترا

خب مشخصه اگه دیسک داره شده باشه درضمن اگه دیسک داره بشه مدام عصب سیاتیک تحت فشاره و درد توی پاها منتشر میشه و معمولا توصیه دکترها جراحی هست تا فشار روی نخاع و عصب سیاتیک برداشته بشه

کاربر آقا 
خب مشخصه اگه دیسک داره شده باشه درضمن اگه دیسک داره بشه مدام عصب سیاتیک تحت فشاره و درد توی پاها منت ...

بله عصب پام مدام تحت فشاره هم درد پا هم بی حسی و ضعف

و اینکه همه درمان های غیر جراحی رو انجام دادم و مدت کوتاهی فقط اروم بودم بعد چندوقت با شدت بیشتر دردم شروع میشه