2777
2789
کسی میادش تو زندگیم؟من چجور دختری بنظر میام

مهربون خوشگل خوش ذوق 

جست بین هوشبری روانشناسی  و کدوم قوی تره؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوشبریکسی میادش توزندگیم؟خوش ذوقو نیستماون پسره امیر فازی چیزی روم داره؟

دیرولی بله 

نه فک نکنم 

خوش ذوق هستی ولیبی حالیکلا حال نداری الانم حال روحیت مساعد نیست

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

مهربون خوشگل خوش ذوق جست بین هوشبری روانشناسی و کدوم قوی تره؟

حست چی میگه تکلیف زندگی مشترک م چی میشه؟

من بچه دار میشم؟ کی؟

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

🙁واووووووو چ جالب جدی باعث اعتماد ب نفس،میشه 🫠😂😂حافظه ام ک شکر خدا خوبه فعک نمیکردم انقدر خوب با ...

تمركز ،اعتماد به نفس

عزت نفس،هوش و....

من خودم از شبى ٥دقيقه شروع كردم

الان شبى٨دقيقه انجام ميدم

انجام بدى بعد يه مدت تاثيراتشو ميبينى

شايد اوايل سخت باشه ولى به مرور بايد بكنيش يه عادت

تمركز ،اعتماد به نفسعزت نفس،هوش و....من خودم از شبى ٥دقيقه شروع كردمالان شبى٨دقيقه انجام ميدمانجام ب ...

🫠😂حوصله ات سر نمیره......

دقیقا چ کار میکنی ؟

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

🫠😂حوصله ات سر نمیره......دقیقا چ کار میکنی ؟

نه خب با اينكه دلم نميخواد 

ولى خب باشگاه هم دلم نميخواد ولى بايد برم

يع سرى كارارو به خودم اجبار ميكنم كه انجام بدم

چون رشد  درد   داره  بايد دردشو بپذيرى

فقط چهارزانو ميشينم  چشامو ميبندم   حرف نميزنم دستامو ميزارم رو زانوهام

سعى ميكنم به چيزى فكر نكنم و دم و بازدم

همين

نه خب با اينكه دلم نميخواد ولى خب باشگاه هم دلم نميخواد ولى بايد برميع سرى كارارو به خودم اجبار ميكن ...

🫠😂منم منم ......

میخوام باشگاه شروع کنم 🫠😂حوصله ندارمممممممم .....ولی خب باید برم نمیشه  ب قول شما رشد درد داره باید بپذیریم😅😅

عاهااااا چقدر خوب🫠🫠

من چشمام.رو ببندم تازه همه افکار هجوم میاره ت مخم 😂😂

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

🫠😂منم منم ......میخوام باشگاه شروع کنم 🫠😂حوصله ندارمممممممم .....ولی خب باید برم نمیشه ب قول شم ...

ولى الان به طرز باورنكردنيى اعتماد به نفسم بالا هست

جورى كه نسبت به يه سرى حرفاى منفى اصن واكنش نشون نميدم و رد ميشم

حتى تو ارتباط گرفتن با دخترا هم خيلى راحت تر شدم

ولى الان به طرز باورنكردنيى اعتماد به نفسم بالا هستجورى كه نسبت به يه سرى حرفاى منفى اصن واكنش نشون ...

😫😫خیلی خوبه اینجوری 🫠🫠منم میخوام اینجوری بشم 🙁🙁حتی اگه خیلی خوب و خوشکل باشی اعتماد ب نفس نداشته باشی این بده 🥲دقیقا مشکل منه😂😂همه میگن خوشکلی اما خودم اعتماد ب نفس ندارم