2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 312388 بازدید | 761 پست
حالا بچه به دنيا بياد اينا همه ميخان بيان خراب شن خونه ات، از الان حواست باشه كه نهايت يه چاي بزاري ...

تصمیمم همینه

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بابا شما دیگه کی هستین😠حالا جاریش نمیمیره یه شام بذاره خبر مرگش۱۲ ساعت تو راه بودن...جاریش نترسه خو ...

درسته جاری اش باید پذیرایی کنه و مراقب این زن حامله باشه  ولی هر کسی اول همه خودش باید مراعات شرایط و احترام خودش بکنه.   یه زن حامله اصلا نباید خودش تو این موقعیت قرار بده که یه نفر انقدر راحت با روح و روانش بازی کنه!  

یه زن حامله اگه جایی هم می ره و می بینه این طوری باهاش رفتار می کنند باید خودش به شوهرش بگه چند تا غذا سفارش بده بیارن شب نخواهیم گشنه بخوابیم که اینم بعد همه جا تعریف کنه خوب بی محلی شون کردم!   یا فرداش بلند شه بره خونه خواهرش!   حتما نباید بزاره شرایط به جایی برسه که فردا تاپیک بزنه جاری ایم به من حامله فحش داد! 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا شوهرت خرجی نمیکنه اونجا ؟ جاریت ناراضیه که اومدین برادر شوهرتم به احترام شوهرت اجازه داده بیاد . حداقل میوه و غذا بخرید برای خودتون . اصلا چرا با شکم حامله رفتی اونجا ؟

دختری با روح بنفش💜 

اونو که هر کسی مقصر بوده چه شوهر این خانوم چه برادرش یه لقمه غذا میشد بزاره گفتم حتی،املت . توجیحی ...

بله ی لقمه همه جا هست و پیدا میشه کار جاریش خوب نبوده و مهمون داری نکرده

ولی من خودم بودم اسنپ میگرفتم میرفتم البته شوهر من اینجوری نیست و خودش احترام صاحب خونه تو اولویت‌هاشه 

بعد هم اگرم قصد ما راهنمایی باشه ما یک نفرو ک راهنمایی میخواد و خودش هست ک از خودش دفاع بکنه راهنمایی میکنیم ولی اینجا همه ب جاریش حمله کردن شاید جاریش با شوهر خودش مشکل داره و اینجوری داره ناراضی بودنشو نشون میده شاید برنامه ای داشته ک بهم خورده و هزار چیز دیگه ک الله اعلم 

روابط ب پایه احترام ساخته میشه و دو طرفست وقتی احترام نباشه دیگ چ فایده 

ادم نباید حتی شب خونه ی مادر شوهر بمونه ، چه برسه جاری ، جاریت مشخصه راضی نیست

عزیزم بحث جاری بودن نیست

بحث شعور و قلب ادمه

من دشمنم بیاد خونم با روی باز ازش پذیرایی میکنم هرچند قلبم ازش شکسته

اکرام مهمان ربطی به نسبت نداره

یعنی هر شش تا بد هستن فقط شما خوبی؟؟؟؟یه نفر بد دو نفر خودتون بد هستید با همه مشکل دارید شک ندارم مگ ...

عزیزم شما که منو نمیشناسی که بگم آبرو خودم نبرم و نگم بد هستم . اصلا نیازی به دروغ نیست ،چون شما و جاری هاتون خوب هستین دلیل نمیشه بقیه خوب باشن ؟؟

من تو خانواده ای بزرگ شدم که بی احترامی خط قرمزمون هست ،دشمنمون بیاد خونمون به بهترین شکل ممکن احترامش نگه میداریم .

اینا (جاری هام) هنوزم درکش برا خودمم سخته که چرا انقدر نفرت دارن ؟ اولین بار که باهاشون آشنا شدم روز عروسیم بود چون عقدم نیومدن جز بزرگه اومد ،اون خیلی زن خوبیه بزرگه سنشم زیاده نسبت به من . 

خلاصه شب عروسیم دومین دیدارمون بود ، یک ماه بعد عروسیم شوهرم دعوتشون گرفت شام ،بعد شام یکیش پرسید عکسای عروسیتون آماده شده .؟منم با کلی ذوق (۱۸ سالم بود) رفتم آوردم ببین همه رو نگاه کرد بعد با تمام خونسردی عکسامو پرد کرد رو فرش یکیش تا شد ، بعد خیلی خونسرد انگار اتفاقی نیفتاده  پسرشو بغل کرد شیر داد . من قفل کردم اصلا گفتم وا چرا اینجوری کرد.؟

یا مثلا باز برا اولین بار یکیش منو دعوت گرفت شام پاگشاد ، این دعوت میشد دومین دیدار ما (ما رسم داریم جلو عروس آب میریزم نقل و نبات و بعدش کادو میدیم بهش )اما این جاریم که هیچ کاری نکرد آخر شب که خواستیم برگردیم خونمون گفت حالا بعد کادو بهت میدم ۱۵ ساله کادو رو نداده 😂

یکیش برای اولین بار ۶ ماه بعد عروسی دعوتمون کرد شام بعد شام گفتم ممنونم خیلی زحمت کشیدی ، گفت نوش جان خونه ما سالی یک بار مهمونی میگیریم دلتو خوش نکنی ها ؟خب شما خودت قضاوت کن من بدم بودم ؟؟؟

حالا اینا که گفتم چیزای خوبش بود گفتم دوست داشتی بازم برات میگم بدونی که من بد بودم 

میدونی جالبیش کجاست یک بار برنگشتم بی احترامی کنم و اینا بازم بد بودن .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)