2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 312483 بازدید | 761 پست

هتل مهمانسرا مسافرخونه و حتی سایتهایی مثل جاجیگا و ... رو برا همین وقتا گذاشتن . میگشتین یه اقامتگاه که با شرایط مالیتون جوره پیدا میکردید میگرفتید.

من خونه فامیلهام که اصرار میکنن هم شب نمیمونم. گذارم به شهرشون بیفته با دست پر مثلا با سوغات شهر خودم میرم یه ساعت خونشون بهشون سر میزنم و میرم جایی که کرایه کردم. احترام آدم دست خودشه.

اسی بیا بگو چی شد بلاخره رفتی موندی؟ صبحونه هم نیورد براتون؟

ن اسی ساعت یازده شده و جاریش هنوز خوابه و شوهرشم کپه مرگشو گذاشته تا 11 خبرشون هنوز خوابن

اینم از دیشب گشنه مونده

والا عجیب نیست

که لااقل اون نمیفهمه

شوهرشم گشنه نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این جای پا گشا رو نمیگیره به نظرم

اخه هیچکس دعوتش نکرده. فقط من گفتم اومده خونمون‌ اینم از من توقع کرده فقط. بعد ببین تولد میگم اونجوری نبوده ها. مادرپدر و برادرای همسرم بودن یعنی من اصلا نگفتم تولده ب کسی. 

parasoo1989@
اخه هیچکس دعوتش نکرده. فقط من گفتم اومده خونمون‌ اینم از من توقع کرده فقط. بعد ببین تولد میگم اونجور ...

دیده شما بهش عزت گذاشتی بهش کادو دادی هوا برش داشته 

کاش کادو رو نداده بودی یه شام دعوتشون میکردی دو نفری و بعد میدای بهش 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

واقعا همچین آدمایی که جلو مهمون غذا نمیزارن نمیدونم فازشون چیه 

ازجوانی گله دارم زجهانت سیرم کوله باری زحسرت زهمه دلگیرم من سرو پای خیالم همه سال بیمارم تا سحر خواب ندارم نه کسی می‌داند نه کسی هست که چون خود به کنارم ماند من و جام و می و مطرب همه دیوانه شدیم گویی از شهر خود دور و بیگانه شدیم تو کمی حرف بزن من به غمم میبالم سربی کسی سلامت که شده احوالم تو چه دانی زجهانم که نداری طاقت تا بریزم غم اسرار نهانم بیرون من همانم که در اوج جوانی نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم 

کارش قطعا زشت بوده ولی استارتر هم نگفت کی رسیده مثلا یکی ده شب بیاد دیگه تو راه باید شامش رو خورده باشه.

خودم برام از شهرستان مهمون اومد فاصله شهرشون با ما یک ساعته بعد ساعت ۱۰ شب رسیدن شام نخورده بودن بچه هاش کباب کباب میکردن خدا شاهده شوهرم رفت براشون خرید منم سریع یه کته پختم. خب  به نظرتون زشت نیست؟ اینا ساعت  ۸/۵شب هم از شهرشون راه افتاده باشن شامشون رو باید میخوردن دیگه.

این نسخه برا همه یکسان نیست

والاه من جاریم اومد خونمون ۳ روز بمونه زنگ زدم دختر و دامادشم اومدن تو ۳ روز نزدیک ۲۰ میلیون واسه غذا خرج کردم 

اینم بگم ها جاریم هم خداییش به من خیرش زیاد رسیده

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

ادم نباید حتی شب خونه ی مادر شوهر بمونه ، چه برسه جاری ، جاریت مشخصه راضی نیست

حرفتو قبول دارم تحت هیچ شرایطی سعی میکنم شب خونه کسی نمونم حتی نزدیکان ، فقط خونه خودم راحتم ، مسافرت هم بریم آشنا هم داشته باشیم سوییت اجاره میکنیم ، هر چی خواستی میخوری هر چی خواستی میپوشی .معذبم خونه دیگران ،شایذ من زیادی حساسم

منم دیدم از این آدم ها بشدت حسود عقده ایی چشم دیدن اینکه یکی از خودشون بالاتر باشه ندارن

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

عقد بودم دعوت کرد جاریم ماشین ظرفشویی نداشت.بلند شدم تمام ظرفاشو با دست شستم.من اصلا خونه بابام ظرف زیاد نمیشستیم ماشین ظرف شویی داشتیم .چینی های مزخرفی هم داشت تمام پشت چینی هاش برامدگی داشت دست میکشیدی دست ادمو میبرید،دستم غرقه به خون شد.بعد عروسی هم شام گفت بلند شدم بازم ظرف هاشو شستم کلی تو اشپزخونه تعریف کردم باهش ،جمع کردیم ظرفارو،از سر اجبار این کارو نکردم خودم دوست داشتم.

بعد چند وقت من همشونو شام دعوت کردم اصلا نه تو انداختن سفره کمک کرد نه جمع کردن حالا من ظرفشویی داشتم ولی دلیل نمیشد لیوان خودشم بر نداره ، از رو مبل نشست زمین شام خورد از زمین نشست بعد شام رو مبل.منم دیگه اخرین بارم شد که تو خونش کار کرده بودم،

ذات بعضی جاری ها تا ابد خرابه،اصلا نباید خونش میرفتی.

جالب اینجاس بعد از عروسیمون و اون دعوتی که کردم با من دیگه حرفم نمیزنه😅

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

کارش قطعا زشت بوده ولی استارتر هم نگفت کی رسیده مثلا یکی ده شب بیاد دیگه تو راه باید شامش رو خورده ب ...

اسی نوشته ساعت ۸و۹شب رسیدن خونه جاریش.

آدم بیشعور ،بیشعوووووره ،،دیگه دلیل و منطق نمیخواد