2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 312216 بازدید | 761 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا یعنی هست همچین آدمی!

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

وقتی جاری تو می‌شناختی واسه چی بلند شدی اومدی خونش

من باشم الان میرم بیرون.  شام میخورم. توماشین میخوابم تاصبح. برم خونه خواهرم

تازه اونم اگر شوهرش آدمی نیست ک ازمهمون بدش بیاد خبر بدید اگر آمادگی دارن برید

آدمی م ک بشدت ازآدمای چتر بدم‌میاد. بااینکه کسی خودش خودش و دعوت کنه مهمونی. ولی جاری ت بشدت بی شخصیت. و بی اصالت.  والا مهمون. هرچند چتر حداقل میتونست امشب وخوب پذیرایی کنه.  

الانم من باشم. خداحافظی میکنم. و میزم. 

برادر شوهره که خونه نیست چطور قبل شما شام خوردن ظرفاشونم هست؟؟ بعد شوهرت سبزی از یخچال برداشت خورد نمیتونست همون لقمه کنه بده دستت؟؟

خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم
والا بنطر من درو باز نمیکرد از این کارش بهتر بود. من که از خدامه خواهر شوهر جاریم مادرشوهرم برت سر ی ...

دیگه شاید مث شما درین حد دیگه روش نمیشع درو باز نکنه ! و خب اینکارشم ینی مزاحمن ویگه ‌ ادم باید خودش بفهمه

یاد خودم افتادم تازه عروس بودم مجبور شدم یه شب خونه خواهرشوهرم بمونم، باور میکنین از گرسنگی شکمم قارقور میکرد

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

مگه من گفتم همین الان بره !! شده یه نون خالی کیکی چیزی از بیرون بگیره تا صبح بشه . منم خونه دخترخالم ...

برای رفتن رستوران یا خرید شوهرش باید همراهیش کنه که نمیکنه زن حامله که نمیتونه تنها بره شهر غریب خرید کنه مشکل اصلی ایشون در حال حاضر جاری نیست شوهر بی فکرشه که باید وقتی دید شام نیست یه چی میخرید که زورش اومد بخره گرفت خوابید 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

جاریت رفتارش درست نیست .ولی رفتار شما بدتر ؛اخه کی می‌ره خونه جاری شب بخوابه اونم چند شب ...!!.!همون ...

چرا مردم اینقدر نامهربون شدن؟؟!!

تا خونه خواهر و برادر هست،چرا باید برن هتل و مسافرخونه؟

ماهانه که قرار نیست بمونن

فقط چند شبه

اونم‌تا شهرشون ۱۲ ساعت راهه🤕🙄

از دور هم بودن باید لذت ببرن

زن ستیزی دقیقا همینه، زن هیچی نیست و مرد میشه اقای خونه و همه کاره و راضی باشه و شرعا و قانونا و.... ...

زن ستیزی نیس . یاوه گویی هس ! اگه به تینه باید به خودشونم بگن به اوما ربطی نداره جاری یا هر کی به یخچال بخواد دست بزنه ! در حالیکه خودشونو دو تیکه میکنن عمرا خواهر مرده جرا کنه ک میگی خونه داداششه . این ک دیگه جاری هس😑

اگه دفعه اولتونه میرید خونش میمونید که کارش درست نیست حداقل یکی دوروز تحمل میکرد بعد بی محلی میکرد      ولی شمام خواهشا رو حساب خونه ی بقیه نرید شهر دیگه دنبال کاراتون الان مردم حوصله خودشونم ندارن

برای رفتن رستوران یا خرید شوهرش باید همراهیش کنه که نمیکنه زن حامله که نمیتونه تنها بره شهر غریب خری ...

همچین میگی تنها شهر غریب نمیتونه بره انگار کجا هستن ! والا شهر غریب ک هیچ .. کشور غریب رفتم هر وقتی میخواستم میرفتم خرید . اینکه یه سوپری هس ک سر هر کوچه هس معمولا !