2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 312289 بازدید | 761 پست
قبل اینکه بیایم خورده بودن ظرف غذاها بودبچه ندارن

خودشون چی خورده بودن؟ شاید فکر کرده شما هم تو راه خوردین؟ برو بگو شوهرم تو راه میخواست غذا بگیره نگرفت. گفته شما غذا درست میکنین😕 خودم به شخصه گشنم بشه خواب نمیرم تا صبح خیلی مونده حامله ای ضعف میکنی که

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم پرو بازیه ! ک بری دست به یخچال مردم بزنی حتی نون و پنیر و هر چی برداری ! خونه مادرم باشه همچین ...

دیگه الان این موقع شب که به خواهر ناتنیشم خبر نداده نمیتونه بره معلوم نیست اونجا چه خبره این خودش یه داستان دیگه میشه مخصوصا اینکه معلومه شوهرشم ازون مردای زورگوعه اجازه بهش نمی‌ده بی اجازه اونم بخواد کاری کنه اوضاع بیخ پیدا میکنه پیش جاری دعوا میشه جور دیگه ضایع میشه مجبوره امشب رو تا صبح سر کنه صبح با شوهرش بره بیرون اونجا به خدمت شوهرش برسه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

منم یه بار رفتم خونه جاریم ۳ سال پیش یه استان دیگه

تازه یه روزم موندیم

داشتم ظرف میشستم بهم گفت کارت تموم شد برو تو حیاط پیش شوهرت. من میخوام بخوابم

نمیدونم ترسید بمونم خونش چیکار کنم

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
من میگم شاید برادرشوهرت شاید قراره شتم بخره بیاره ازاونان که دیروقت میخورن مثلا ۱۲ شب ما داریم این م ...

خودشون قبل رفتن اسی اینا شام خوردن ولی ادب حکم میکرد حداقل میپرسید شام خوردید یان 

ی صلوات برای سلامتی دخترم مهمونم کن مهربونم🌹

پرو بازی چیه اگر خیلی ناراحت بود راهشون نمیداد.. برادرشوهرش باید راصی باشه شرعا!قند خونش بیفته خوبه ...

ینی چی راهشون نمیداد ؟! اگه خودت وقتی ناراحت باشی طرف رو راه نمیدی باید بگم ۹۰ درصد مردم دیگه درین حدم نیستن ! بعدشم با کارش نشون داده ناراحته دیگه چیکار کنه ! بعدشم کاری به شرع و عرف ندارم .. جاریت بیاد خونت به هر چی دس بزنه به هوای اینکه بتو ربطی نداره و برادرشوهرش راضی هس قبول میکنی؟! مطمعنم برا خواهرشوهر این گزینه رو برمیدارید چه برسه به جاری ! اونوقت برا بقیه تز میدید ! بعدشم .. چرا قند خونش بیفنه . برن بیرون غذا بخورن برگردن بخوابن اول صبحم بره خونش . 

اصلا باورم نمیشه 

مگه میشه چیزی درست نکرده باشه 

مگه میشه زن باردار گرسنه باشه و شوهره بخوابه 

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

منم ندیدم بخدا انقد تعجب میکنم ک اینجا همچین چیزی میبینم اصلا برام غیر قابل باوره

اینجا معلوم میشه چقدر فرهنگ ها و شخصیت ها تو خانواده‌هایی که نمیشناسیم میتونه متفاوت و عجیب باشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من شام خوردم الان بازم گشنم شده 

تو گرسنت نشده ؟

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ینی چی راهشون نمیداد ؟! اگه خودت وقتی ناراحت باشی طرف رو راه نمیدی باید بگم ۹۰ درصد مردم دیگه درین ح ...

والا بنطر من درو باز نمیکرد از این کارش بهتر بود. من که از خدامه خواهر شوهر جاریم مادرشوهرم برت سر یخچالم . نگفتن بره سر کمد لباس زیراشون که😅😂 

دیگه الان این موقع شب که به خواهر ناتنیشم خبر نداده نمیتونه بره معلوم نیست اونجا چه خبره این خودش یه ...

مگه من گفتم همین الان بره !! شده یه نون خالی کیکی چیزی از بیرون بگیره تا صبح بشه . منم خونه دخترخالم رفتم همین رفتارو کرد . منم رفتم رستوران . اول صبح فرداشم برگشتم و تمام

ینی چی راهشون نمیداد ؟! اگه خودت وقتی ناراحت باشی طرف رو راه نمیدی باید بگم ۹۰ درصد مردم دیگه درین ح ...

زن ستیزی دقیقا همینه، زن هیچی نیست و مرد میشه اقای خونه و همه کاره و راضی باشه و شرعا و قانونا و.... 

ینی هزارسال دیگه هم بگذره، زن ستیزی به قوت خودش باقی میمونه 

نمیذاشت شوهرم تنها بمونم

بااسنپ برو

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.