2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 286382 بازدید | 761 پست
احتمالا یا ازرفتنتون به اونجا ناراحته یا با همسرش بحثش شده یه روزم میشه اون میاد خونت مهمونی

از اومدنمون ناراحته فک کنم

من ک فردا میرم

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به زور نرفتید؟انگار خودتون خودتون دعوت کردید !غیر این باشه رفتارش اصلا درست نیست

اینم باشه بازم رفتارش درست نیس بعد ۱۲ ساعت راه اومدن پذیرایی کن نمیمیره که 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

به جاریت ربطی نداره اون جاری بیشعور و بی عقل و بی معرفته 

ولی چه برادرشوهر بی رگی و چه شوهر بی رگ تری اه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
میگه خونه نبوده

بعدا دیدم گفته

به هرحال اشتباه از شوهر استارتر هم هست دید از ی لیوان چای هم خبری نیست باید میرفت ازونجا نه که زن باردار رو گرسنه بذاره و بخوابه

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40