2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 312216 بازدید | 761 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر شوهرت چیزی نگفت ؟همسرت براش مهم نیست ؟

اونوقت ما بچه می‌آوریم که موقع سختی به درد هم بخورن،ادم این حرکات رو میبینه کرکوپرش می‌ریزه 

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

آخه استارتر گفته جاریم گفته همسرت چای نمیخوره ولی تو بخورخب حتما آورده که گفته تو بخور دیگه

گفته اون نمیخوره تو بخور بعد لیوانا موند همونجا اومد نشست،یعنی لیوان ها و چای نیاورده برای اسی اسی خودش اگه چای می‌خواسته باید بلند می‌شده میرفتم اونجا که چای و لیوان بوده فک کنم

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

منم واقعا تو ذهنم نمیگنجه. طرف بی شعور عالم هم که باشه باز شوهره باید ی نهیب بهش بزنه که حداقل ی لیو ...

منم والا در مخیله م نمی گنجه شوهرم بهم نهیب بزنه چای بیار! شوهر مگر خودش بی دست و پا و چلاق تشریف داره به خانمش نهیب بزنه:) خو بیاره خودش:/

والا من و شوهرم وقتی مهمان میاد هردو میزبان محسوب میشیم و پذیرایی میکنیم. هرکی وقت کنه خرید میکنه، هرکیم هر چی دستش رسید میاره تعارف میکنه. تازه چای منزل هم نود درصد جناب همسر دم میکنه و می ریزه. کسی هم به کسی نهیب نمیزنه.

حالا میزبان استاتر که بی شعور بوده، شوهرشم حضور نداشته اصلا، ولی اینکه مرد اگر سیب زمینی نباشه نهیب میزنه رو مخم رفت حسابی:) مرد اگر سیب زمینی نباشه از جاش پا میشه پذیرایی میکنه:)

گفته اون نمیخوره تو بخور بعد لیوانا موند همونجا اومد نشست،یعنی لیوان ها و چای نیاورده برای اسی اسی خ ...

خب نهایتا میرفته برای خودش می‌ریخته بهتر از این بود گشنه و تشنه بمونه که

خب نهایتا میرفته برای خودش می‌ریخته بهتر از این بود گشنه و تشنه بمونه که

شاید غرورش اجازه نداده 💔

مشکل شما طبق معمول شوهرته این که میدونه زن داداشش چه عوضیه ولی بازم اصرار داره بیاد خونه برادرش بمون ...

تو همین تاپیک هم نمونش هست.

اصلا از رفتار حاریش تعجب نکردند

تازه گفتن وظیفه ی تو بوده که برای اوناهم شام بگیری و بعد بر ی خونش

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
اسی خوابید ما نظر میدیم

اسی فک کنم زود قضاوت کرد برادر شوهره احتمال با شام اومده