2777
2789
عنوان

خیلی دلم برا همکلاسی دخترم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 23 پست
تامیتونی این دوتا بی زبونو کمک کن دعا میشه پشت سر بچه های خودت .طفلیا

آره من براشون خوراکی میگیرم

بهشون جایزه میدم چندتا مداد بهش دادم ولی خیلی کمبود محبت دارن

یه بار داشتم به پسر یکساله ام سوپ میدادم پرسیدن خوشمزه اس گفتم نه بی مزه اس که دلشون نخواد خیلی کم بود

فرداش یه قابلمه پختم وقتی اومدن براشون اوردم خوردن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سایه خودت وهمسرت سالیان سال بالا سر بچه هات بمونه .

ممنون عزیزم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خوب خدا را شکراین کارت اندازه صد تا زیارت ارزش داره

امیدارم قبول شه امسال گناه داره

خدا هزاران خوبی در این دنیا،ده هزار خوبی در اخرت نصیبت کنهبهترین ها برای خودت وخانوادت رقم بخوره ان ...

ممنون عزیزم😘

وقتی برا جلسه رفته بودیم مدرسه به معلمشون گفتم بیاد خونه ما کمکش میکنم به مادربزرگش گفت و الان دو هف ...

خداخیرت بده

خدا رو چه دیدی شاید پر گرفتیم شاید خنده هامون و از سرگرفتیم .شاید شب تموم شد خدا رو چه دیدی