پارسال هم دوم بوده و رفوزه شده فهمیدم مامان نداره با یه مادربزرگ 80 ساله زندگی میکنه کسی نیس یادش بده
تازه یه داداش داره اونم امسال کلاس اوله همین دختر بچه باید به داداشش درس بده...
خدا هیچ بچه ایو بی مادر نکنه
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
تامیتونی این دوتا بی زبونو کمک کن دعا میشه پشت سر بچه های خودت .طفلیا
آره من براشون خوراکی میگیرم
بهشون جایزه میدم چندتا مداد بهش دادم ولی خیلی کمبود محبت دارن
یه بار داشتم به پسر یکساله ام سوپ میدادم پرسیدن خوشمزه اس گفتم نه بی مزه اس که دلشون نخواد خیلی کم بود
فرداش یه قابلمه پختم وقتی اومدن براشون اوردم خوردن
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
سایه خودت وهمسرت سالیان سال بالا سر بچه هات بمونه .
ممنون عزیزم
خوب خدا را شکراین کارت اندازه صد تا زیارت ارزش داره
امیدارم قبول شه امسال گناه داره
خدا هزاران خوبی در این دنیا،ده هزار خوبی در اخرت نصیبت کنهبهترین ها برای خودت وخانوادت رقم بخوره ان ...
ممنون عزیزم😘