2777
2789
عنوان

خیلی دلم برا همکلاسی دخترم میسوزه

230 بازدید | 23 پست

کلاس دومن

پارسال هم دوم بوده و رفوزه شده فهمیدم مامان نداره با یه مادربزرگ 80 ساله زندگی میکنه کسی نیس یادش بده

تازه یه داداش داره اونم امسال کلاس اوله همین دختر بچه باید به داداشش درس بده...

خدا هیچ بچه ایو بی مادر نکنه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

وقتی برا جلسه رفته بودیم مدرسه به معلمشون گفتم بیاد خونه ما کمکش میکنم به مادربزرگش گفت و الان دو هفته اس هرروز میاد خونمون مشقاشو مینویسه و میره

داداشش هم میاره به اونم یاد میدم خونشون یه خیابون باهام فاصله داره

خودم یه بچه یکساله ام دارم که خیلی اذیت میکنه سختمه ولی دلم براشون میسوزه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته خدا کمکش کنه 

شما هم اگر میتونی برا رضای خدا هفته ای یکبار حداقل یهش یچی یاد بده 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

😕 خو بگو بیاد خونتون باهم درس بخونن

ادامه شو بخون

الان میان یه خیابون فاصله دارن ولی تو زمستون سرما که نمیتونه هرروز پیاده  بیان و برن

مدرسه شونم پیاده میرن

وقتی برا جلسه رفته بودیم مدرسه به معلمشون گفتم بیاد خونه ما کمکش میکنم به مادربزرگش گفت و الان دو هف ...

خدا بهت عمر با عزت بده،تا میتونی کمکش کن جای دوری نمیره

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

دختر منم بی مادر بزرگ شد😥

اون مامانش فوت شده 

وقتی برا جلسه رفته بودیم مدرسه به معلمشون گفتم بیاد خونه ما کمکش میکنم به مادربزرگش گفت و الان دو هف ...

عزیزم مطمعن باش نتیجه اش و تو زندگیت میبینی خدا خیرت بده 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

خدا بهت عمر با عزت بده،تا میتونی کمکش کن جای دوری نمیره

معلمشون گفت خیلی پیشرفت کرده

تامیتونی این دوتا بی زبونو کمک کن دعا میشه پشت سر بچه های خودت .طفلیا

لایک نکنید .توروخدا 
عزیزم مطمعن باش نتیجه اش و تو زندگیت میبینی خدا خیرت بده

خیلی گناه دارن

من کمکشون میکنم ولی دیگه هوا سرد شه نمیتونن هرروز بیان و برن