2777
2789
عنوان

به نظرتون غریب تر از ما وجود داره 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما دعات میکنم.قوی باش.سعی کن.

دععا کن خدا به ما ۳ تا عمرطولانی با سلامتی بده 

موقع مرگ هر ۳ تتامون رو  باهم بکشه ببر بهشت 

آخه مامانم فرزند سقط شده داره....میدونم می ه بهشت 

من و داداشم بریم جهنم دیگه ما رو یادش نمیاد

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

چی؟!

ددوستام  پزشکی قبول شدن ....مادراشون خوشحال شدن.

مادرم تنها کسی از اون جمع بود دخترش پرستار شد.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

ولی مامان دوستام همشون ،مادره پزشک شدنمن زحماتش رو حیف کردم....

با واقعیت روبرو شو،نمیخونی پس بار اضافه روی دوش مامانت نشو برو سر کار تونستی در کنارشم درس بخون

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

گناه داره مادرت 

این همه دوید و سنتی کشید حداقل شما رو تو جایگاهی ببینه 

نزارید خستگی تو تنش بمونه 

شروع کن این دفعه ب نیت مادرت و شادی مادرت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
کنکور کی هست؟

تیر ماه

کنکور قبول شم ، سرکار میرم...بخاطر درس نرفتم.

الان مرحله اول استخدامی قبول شدم ولی چون ۲ برابر ظرفیت هست و مصاحبه داره امید ندارم....الله اعلم 

به نظرت چرا یهو اینجور شدم؟صادقانه حس رو بگو

دععا کن خدا به ما ۳ تا عمرطولانی با سلامتی بده موقع مرگ هر ۳ تتامون رو باهم بکشه ببر بهشت آخه مامان ...

مطمئنی متولد ۷۴ی؟؟خیلی بچگونه حرف میزنی 

موقعی ک شهریه آزاد می‌دادی نمیگفتی مامانم حیف شد الان که چهار سال و خوندی میگی؟اصلا قابل درک نیستی

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

دختر دیر نشده که 

همین الان شروع‌کن گوشی رو بزار کنار مطمئنم میترکونی سال بعدو 

با همون امکانات و درسهایی که داری بخون 

خواستن توانستن است 🥲🫂❤️

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

دیگه گذشته رو نمیشه کاری کرد

از الان شروع کن.واقعا وقت خوبی مونده تا کنکور بهانه وقت رو نیار

اولا چند روز برای خودت ریلکس کن ذهنت رو آروم کن بعد قشنگ برنامه ریزی کن و فقط تلاش کن

واقعیتش اینه که تنها فردی که می‌تونه مارو از سختی زندگی نجات بده خودمونیم.باز شکرخدا مادرت باغیرته براتون تلاش می‌کنه

توهم غیرت کن و این چندماه به خودت سختی بده بزار نتیجه بگیری.هم مادرتو خوشحال کنی هم خودتو

علوم پزشکی داره پرستار استخدام می‌کنه آزمون همینو بده برو پرستار شو الکی عمرتو تلف نکن الان سی سالته ده سال بخوای خودتو درگیر پزشکی کنی ینی میخوای تا چهل سالگیت مادرت کار کنه خرجتو بده برو همین پرستاری کمک حال مادرت باش

اینجور که میگی هم نمیتونی تمرکز کنی برای درس خوندن وقتتو تلف اینستا و... می‌کنی 

از واقعیت به اینجا پناه میاریم !