2777
2789
عنوان

به نظرتون غریب تر از ما وجود داره 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیر ماهکنکور قبول شم ، سرکار میرم...بخاطر درس نرفتم.الان مرحله اول استخدامی قبول شدم ولی چون ۲ برابر ...

خب اگه تا تیر به خودت وقت دادی، به خودت بگو تا تیر و تمام. فرصت آخر. اگه پزشکی قبول نشدی برو سر کار. 

با واقعیت روبرو شو،نمیخونی پس بار اضافه روی دوش مامانت نشو برو سر کار تونستی در کنارشم درس بخون

گلم ، شروع کرده بودم.

ی صدایی تو گوشم گفت چه فایده الان ببخوبی ،دیگه زبونم لال عزیزت کنارت نخواهد بود.

داشتم به خودم میکفتم اینها وسوسه شیطان هست که دی م یکی نوشته اونم دوماه قبل ...همش فکرش این بوده 😭

لطفا دعا کن خدا بع مادرم و برادرم و من عمرطولانی  سلامتی بده....

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

گناه داره مادرت این همه دوید و سنتی کشید حداقل شما رو تو جایگاهی ببینه نزارید خستگی تو تنش بمونه شرو ...

دعا کن خدا به مادرم و داداشم و من عمرطولانی با سلامتی بده.

هر روز فقط گریه میکنم.

این فکر از سر نمیره

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

گلم ، شروع کرده بودم.ی صدایی تو گوشم گفت چه فایده الان ببخوبی ،دیگه زبونم لال عزیزت کنارت نخواهد بود ...

واقعا متوجه نشدم منظورت چیه 

فقط میدونم مامانت کلی کار کرده ک تو درس بخونی و دستت توی جیب خودت باشه 

کلی هزینه کرده واست وقتشه که دیگ ثمره زحمتاشو ببینه،با خودت صادق باش ببین در توانت هست یکسال دیگ صبر کنی و قبول شی یا ن!!اونم ک بقول دوستمون تا چهل سالگی درآمد نداری جوونی رو از دست دادی میخوای توی میانسالی زندگی کنی؟

اطرافمون کلی پرستار خانم هست که خیلی خوب زندگی میکنن 

همه چیز پزشکی نیست

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
برو پرستاری قبولی پزشکی کار هر کسی نیس ی کم زحمات مادرت جبران کنبرادران درس خون هست؟

پرستارم دیگ

الان ی ساله بخاطر کنکور نمیرم سرکار....

مطمئنی متولد ۷۴ی؟؟خیلی بچگونه حرف میزنی موقعی ک شهریه آزاد می‌دادی نمیگفتی مامانم حیف شد الان که چها ...

ااون موقع خر بودم.

و اینکه میگفتم خدا مهربون هست و به مادرم عمرطولانی میده....من بعد کارشناسی کنکور میدم.

الان مشکلم اینه نگران عمرمادرم هستم.ی وسوسه ولم نمیکنه.ترس ز دست دادن دارم.....

دختر دیر نشده که همین الان شروع‌کن گوشی رو بزار کنار مطمئنم میترکونی سال بعدو با همون امکانات و درسه ...

فدات من مشکلم الات درس نیست.

دهم و تموم کردم.

مشکلم افکار، ترس از دست دادن دارم،عذاب وجدان....

ی صدایی ،ی خس میگه قراره زبون لال به حق علی لال قراره مادرم نباشه 

تو رو خدا دعا کن ، خدا به مامانم و من وداداشم عمرطولانی با سلامتی بده.اسمم آرزو ،مامانم لیلا و داداشم علبرضا

۲ ماهه در عذابم 

انقدر گریه کردم سسیاه شدم.

فدات من مشکلم الات درس نیست.دهم و تموم کردم.مشکلم افکار، ترس از دست دادن دارم،عذاب وجدان....ی صدایی ...

وایییی عزیزم 🥲🥲🥲🥲

بد به دلت راه نده گلم چیزی نمیشه 

چشم دعا میکنم 🫠🫂

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

دیگه گذشته رو نمیشه کاری کرداز الان شروع کن.واقعا وقت خوبی مونده تا کنکور بهانه وقت رو نیاراولا چند ...

کلم، شروع کردم.

ولی افکار ترس از دادن عزیزان یهو اومد سراغم 

فردا اعلام نتایج کنکور ۱۴۰۴ ، داشتم واقعا درس میخوندم که یهو...ی صدایی گفت چه فایده الان دکتر نیستی ، قبول هم بشی زبانم لال مادرت نیست.این ههمه مادرت برات غصه خورد...منم ۲ ماهه فقط گریه میکنم.

همش نگران مادرم هستم...

لطفا دعا کن خدا به مامانم لیلا داداشم علیرضابا من  ،عمر طولانی با سلامتی بده و این افکار از سرم برن

علوم پزشکی داره پرستار استخدام می‌کنه آزمون همینو بده برو پرستار شو الکی عمرتو تلف نکن الان سی سالته ...

داادم، مرحله اول قبول شدم....نمیدونم تهش چی بشه 

چون اصلا سهمیه ندارم،نمیدونم بعد مصاحبه چی بشع.