2777
2789
عنوان

به نظرتون غریب تر از ما وجود داره 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 53 پست
طفلک مامانت فقط

ددقیقا 

لطفا دعا کن خدا بهش عمرطولانی همراه سلامتی بده تا 

من و داداشم بهش خدمت کنیم .

دلم گرفته ،

اسمش لیلا هست ،داداشم علیرضا،خودم آرزو

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

اونجا که نوشتی شوهرخالت داداشتو می‌برد استخر ینی نیت بدی داشته از کمک؟؟!

نه

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا متوجه نشدم منظورت چیه فقط میدونم مامانت کلی کار کرده ک تو درس بخونی و دستت توی جیب خودت باشه ک ...

من یهو دچار ترس از دست دادن شدم.

درست فردا اعلام نتایج ۱۴۰۴ 

وقتی داشتم درس میخوندم.

لطفا برا سلامتی و عمر طولانی مامانم لیلا و داداشم علیرضا دعا کن

خیلی به حفتشون ظلم کردم

عزیزم چرا تفکراتت اینطوریه ؟!! مثل اینکه نیاز به مشاور داری

ببرام دعا کن.

دعا کن خدا به مادرم لیلا و داداشم علیرضا و خودم عمرطولانی با سلامتی بده.

کلی خاطره خوب براشون بسازم.

ممیگم نکنه،خدا داره بهم میگه ،آماده باش 😭یا شیطان متوجه چیزی شده و داره هر چند حقیقت هست ولی اذیتم ...

عزیزم خوندم 

ازدواج نکردی

و اینکه اصلا به این فکر نکن که به هر چیزی فکر کنی سرت میاد 

من دخترمو واضح میدیدم وسواس فکری نبود واضح میدیدم که دارم گریه میکنم دخترم مریضه و .... 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

عزیزم خوندم ازدواج نکردیو اینکه اصلا به این فکر نکن که به هر چیزی فکر کنی سرت میاد من دخترمو واضح می ...

الحمدالله حال دخترتون خوبه؟

انقدر گفتن اینجور خودت جذب میکنی بخدا پاهامم می‌لرزد .

عذاب وجدان خودم کم بود ، عذاب وجدان این فکر هم اضافه شد...شماهم ی دفعه اینجور شدی؟

من مثلا قبلا چک میکردم همه چیز رو بارها، استرس همیشه داشتم...یا نماز زود زود حواسم پرت میشد.

قبل از حنگ  محل کارم پرتنش بود به کل حافظه ام رو از دست دادم یعنی یهو میگفتم فلان چیز کو یا با کلید کوچیک دربزرگ باز میکردم یهو به خودم اومدم....

چن ماه استراحت کردم بعد حنگ شد...

بعدش من دیگه برا کنکور اصلا نخوندم،...نتابح کنکور که فرداش اینجور شدم.فرداش موقع اذان مغرب...

البته من حالم خوب نبود ،نماز روزه و...گذاشتم کنار

الحمدالله حال دخترتون خوبه؟انقدر گفتن اینجور خودت جذب میکنی بخدا پاهامم می‌لرزد .عذاب وجدان خودم کم ...

بله خیلی بهتره کلا فکرای منفیا بنداز دور  نه اینکه فکر کنی سرت بیاد اصلا اینجور نیست  ادم خودشو اذیت میکنه 

منم الان تا میخوام فکر کنم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

زود ذهنمو منحرف میکنم

چطور گلم?

من مثلا دارم میرم درس بخونم ، بغض میاد.

یا مثلا حس میکنم باشم برم دعا کنم

تا میام تمرکز کنم رو درس بیشتر رو این موضوع تمرکز میکنم.

حتی من از مرگ منمیترسبدم میگفتم خدا مهربونه...الان میگم جام وسط حهنمه...

من چطور متخرف کنم؟ چون نیاز رو درس تمرکز کنم