2777
2789
عنوان

تازه عروسا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 23 پست
توصیه خاصی به ذهنم نمی‌رسهولی خب، بدون دعوت خونه خونواده هاتون نریدو... موقع عروسی حتما یه کتونی با ...

وای خوب بود گفتی🥹💗واقعا هم راست میگی تا دعوت نکردن نرم خونشون ولی خونه مادر شوهرم یک کوچه فاصله داره تا مااا

واقعااا؟ خدا کنه خوب شممممم از الان ماتمم برده

باور کن هر شب اونجا بودم واسه خواب ک برمیگشتم تا صبح گریه میکردم ولی یه مدته خیلیم طبیعیه خوب میشی انشالله خوشبخت بشی عزیزم

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم دلیلتون رو بدونم ؟پدر و مادر و خواهر برادر و همسر ،همشون عضو افراد مهم زندگی یه انسان هستن

دلیل اینکه میگم تنها دختر نره و شب هم نمونه بخاطر اینه که الان خودش صاحب خونه و زندگیه. 

باید عادت کنه به خونه خودش و شوهرش. 

اینطوری راحت تر میتونه با این تغییر کنار بیاد. 

دوم اینکه بدون شوهر ادم نباید جایی بره حتی خونه پدر و مادر خودش. 

زن و شوهر رسما باهم خانواده شدن و قشنگ ترش اینه باهم برن و بیان 

دلیل اینکه میگم تنها دختر نره و شب هم نمونه بخاطر اینه که الان خودش صاحب خونه و زندگیه. باید عادت کن ...

خیلی سخته اینطوری.... ولی تا تموم تلاشم رو میکنم بدون شوهر جایی نرم و واقعا این توصیه رو از بزرگ تر هام همش میشنوم

وای خوب بود گفتی🥹💗واقعا هم راست میگی تا دعوت نکردن نرم خونشون ولی خونه مادر شوهرم یک کوچه فاصله دا ...

ببین این واقعا مهمه

بدون دعوت اصلا نرو، وقتی مهمون دعوت کردن و در لحظه بهت زنگ زدن بازم نرو، صرفا بهتره تا یه حدی رسمی بمونین باهم

و برای اینکه همسرت حس نکنه بین خونواده هاتون فرق میذاری، خونه خونواده خودتم با دعوت برو...

و اینم یادم رفت بگم، واسه شب عروسیت اگه گردنبندت ممکنه جابه جا بشه یا حالا تو عکس تکون بخوره و فیکس نمونه، یکم چسب مژه بزن بهش🤭💙

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

فداتشم کم باز خوبه می‌رفتی خونشون من ک‌دورم نیم ساعت اینا

خب اینجوری زودتر این عادته و وابستگیه از بین میره نگران نباش ولی خب دیگه دلتنگی این اوایل یکم اذیت میکنه ادمو خودتو مشغول کن و مطمئن باش ک خوب میشی

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

🥹🥹اقااآا مرسی ازت واقعا توصیه های مفیدی بودد

خوشبخت باشید قشنگمم🌝🎀

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭