2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکس همین کتایون ریاحی بهترین بود کلا هر گریم ب چهرش مینشست چ گریم جوانیش چ گریم پیریش . قرار میترا حجار بازیگرش باشه . کلا نقش زلیخا ب کتایون ریاحی نشست یوسفم ب مصطفی زمانی کلا انتخاب بازیکراشون عالی بود .

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
فقط خودش من گاهی حیرت میکنم با محدود بودن حجاب تو سینمای ایران به معنای واقعی شبیه اشراف زاده و الهه ...

اره دقیقا با تمام محدودیت هایی که برای لباس و گریم بود زلیخا خیلی زیبا تر و بهتر از نسخه های خارجی بود

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

فقط خودش من گاهی حیرت میکنم با محدود بودن حجاب تو سینمای ایران به معنای واقعی شبیه اشراف زاده و الهه ...

اره، حتی آمریکایی ها هم که سریال یوسف ساختن، مردمش نسخه ایرانی بیشتر پسند کرده بودند. 

شاید ویشکا آسایش

اگه ویشکا به یوسف پیشنهاد میداد و یوسف رد می‌کرد ویشکا پیراهنش رو پاره نمی‌کرد همون جا خوش می‌کرد😂

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن

به نظر من نعیمه نظام دوست باید نقش زلیخا رو بازی میکرد🤣🤣🤣فکر کن نعیمه اونجا که یوسف از دستش فرار می‌کنه تو اون هفت در🤣🤣

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن