2777
2789
عنوان

شرایط خانوادگیم رو باید بگم بهش❔❔

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 55 پست

بگو با داداشام کل کل داریم ، ولی وارد جزییات نشو هنوز، اول باید زمان بگذره و مطمئن بشی ارزش صمیمیت رو داره یا حامیه یا طعنه زن ، با به تیکه کوچک بهش بگو ‌و امتحان کن ببین در طول زمان واکنشش چیه

خب چی بهش بگم وقتی گیر میده چرا همش حالت بده؟

ی جواب سر ب هوا،،، شرایط زندگی مشکلات خانوادگی و... یا سعی کن پیشش به روی خودت نیاری حالت بده

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره جدیه ولی من بجز این داداشام که کسیو ندارم اگر باهاشون بد شد چیکار کنم💔از ی طرفم گیر میده چته هم ...

کلی بگو چون قراره باهات زندگی کنه باید متوجه باشه که در آینده چقدر حواسش باید بهت باشه وارد جزئیات نشو 

اول که سعی کن نشون ندی بعدم دپ بودی و پرسید کلی بگو دیگه هر کسی تو زندگی یه سری چالش و مشکلات داره ا ...

رابطه مون بیشتر از ایناست عزیزم میشناسه منو دیگ کامل

میبینه وقتی اونجام بیشتر ناراحتم حتی غیر مستقیمم اشاره میکنه میپیچونمش

بگو با داداشام کل کل داریم ، ولی وارد جزییات نشو هنوز، اول باید زمان بگذره و مطمئن بشی ارزش صمیمیت ر ...

نمیدونم خوبه ک فعلا خیلیی حامیه

من میترسم روش باز شه تو روی داداشام دیگ من میمیرم اونموقع نمیخوام بهشون بی احترامی شه💔

ی جواب سر ب هوا،،، شرایط زندگی مشکلات خانوادگی و... یا سعی کن پیشش به روی خودت نیاری حالت بده

نمیشه عزیزم خیلی پیچوندمش بعد میبینه وقتی خونه مامانمم بدتر میشه حالم