2777
2789
عنوان

من می‌خوام شب یلدایی نداشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 6076 بازدید | 194 پست

خانواده ما رسم دارن بعداز عقد اگه دختر خونه باباش بمونه باید خانواده داماد تو تمام مناسبت ها به جز عید غدیر واسش وسیله بیارن به وسع خودشون خانواده عروس هم واسه داماد یه چیزهایی میخرن

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اونادقیقا به هدفشون رسیدن!

گفتن پذیرایی آنچنانی و خرید برای داماد چون حدسشون این بوده که اینوبگن احتمال اینکه شمابگین یلدایی نیارن برای شما بیشتره اگرم که نگین بهشون خب میگن پذیرایی که میشیم کلی لباس برای داماد میخرن!!

عزیزم چراشمازبون نداری نامزدت وقتی گفت فلان چیزبخرین بگو شمایلدایی بیارین قشنگ باهمسرت برو هرچیزی ک لازم داری انتخاب کن ک برات بیارن بعدبهش بگو رسم یلدایی برایدعروسه نه داماد ... برای ادماپرو ازخودت دفاع کن به اصطلاح پرو باش!چرا باید دامادبگه شام بدین فلان چیز بخرین! آدما چ چیزا ک نمیشنوه!

تازه شام چیه !یاعصر میارن تاشام رفع زحمت میکنن یا بعد شام میارن

اینارو خیلی آروم و بااعتمادبنفس تفهیم کن و بدون دعوا

فک نکنم بتونه تغییرش بده بعضیا اینطوری تربیت شدن (نمیخوام توهین کنما )

به خدا پیر میشه 

حالم از اون فیلم همه چیز آنجاس 

سر این موضوع بهم خورد 

مثلا می خواست کارگردان بگه طرف عوض میشه 

به خدا عوض نمیشه عوضی میشه

سلام عزیزم

مورد عجیبی رو گفتی ولی با قاطعیت و نرمی و سیاست میتونی حلش کنی

اول اینکه اینکه شب چله رو برای عروس میگیرن نه داماد دوم اینکه هیچ کس حق نداره بگه که برام چی بگیرین و چی بخرین مگر اینکه قبلا توافقی صورت گرفته باشه!

بنابراین با قاطعیت و نرمی بگو ما تصمیم نداریم شب چله مفصل بگیریم ولی اگر اصرار داری در حد خانواده درجه یک خودم و خودت

آجیل و میوه و کیک رو هم داماد میاره و ما هم شام در خدمتیم

هدیه ها هم متناسب باید باشه ما رسم داریم طلا بدن به عروس شب چله ولی اگه نشد من و شما با هم بریم یه پالتو تو برام بخر یه کت هم من برای تو کاملا متناسب هم. خیلی قاطع و نرم و با سیاست زبون بریز ولی سر حرفت وایسا. بعدش بگو مامانش با مامانت صحبت کنن و توافقات رو انجام بدن 

در غیر این صورت مرتب برای هر برنامه ای پررو بازی در میارن

بله🥺بخون پستشو؟!

آه بمیرم براش

منم رابطه داشتم تو نامزدی خاک تو سرم شد وقتی فهمیدم به دردم نمیخوره نتونستم چیزی بگم چون تو خانواده ما بد بود عروسی گرفتیم رفتم سر خونه زندگیم دیدم نه این واقعا آدم نیست الان میخوام جدا شم با کلی ضربه و ناراحتی و استرس

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
به خدا پیر میشه حالم از اون فیلم همه چیز آنجاس سر این موضوع بهم خورد مثلا می خواست کارگردان بگه طرف ...

من یک مورد دیدم خودم 

طرف شوهر کردی الان ۱۵ ساله ازدواج کرده شوهرش همینطوری بوده خسیس خاله زنک در حدی که میخواستن یک خونه بخرن از هر کی تو خیابون می‌دیده میپرسده آخرشم نخریده تا خونه گرون شده الان 

بعد جشن عروسی که براش نگرفته 

بعد بابای دختره براش ی جشن عروسی کوچیک گرفته مرده شیرینی هم نخریده چون رفته از آبجیش پرسیده گفته نه 

(اصلا یه وضعیه )

بعد الان مرده نزدیک ۵۰ سالش هنوز درست نشده ولی خیلی دیگه مثل قبل زیاد خاله زنک نیست حداقل 

گفته ازدواج کردم و شوهرم همه جور خدمات ازم میخواد.به نظر من یعنی رابطه داره دیگه.

آره خوندم 

کاش نداشته باشه و این آشغالو هر چه زودتر بندازه آشغالی

بخدا اینی که گفت به شوعر من خیلی شباهت داره از این شوهر درنمیاد براش خسیس درست نمیشه بعدشم مادرشوهره پیرش میکنه نمیزاره زندگی کنن

من سر چیزای دیگه بلا سرم آوردن یلدارو آوردن ولی چه یلدایی😑 من و شوعرم فک کن سر یه چیزی توافق میکردیم شب میرفت خونه، خواهرش نمیزاشت زنگ میزد میگفت کنسله نذاشتن زندگی کنیم هی دخالت، این مردا خودشون نمیفهمن این چیزا رو اوکین تا زمانی که خانوادشون خط نداده البته.

منو نذاشتن برام لباس عروس بخره یه سرویس طلا برام گرفت چند بار همونو تو مراسمای مختلف بهم داد😄

اونوقت روشنفکرای سایت میگن ایراد نداره که😑😑😑

فرهنگا محل زندگی دخیله خب

ولی تو پروسه طلاق هم تاثیر گذاره دختر باشی راحت تره خیلی راحت