2777
2789
عنوان

من می‌خوام شب یلدایی نداشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 6075 بازدید | 194 پست
آه بمیرم براشمنم رابطه داشتم تو نامزدی خاک تو سرم شد وقتی فهمیدم به دردم نمیخوره نتونستم چیزی بگم چو ...

رابطه داشتن بعداز عقد واسه کسایی که سنتی اشنا شدن درست نیست

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این میگه شما باید برای منم کت چرم و کفش و دورس و.. بخرین

بگو اول برو برای من بخر تا منم دست کنم تو جیبم

خدا اینا اشتباه گرفتن

شب یلدا مختص عروس نه داماد

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

رابطه داشتن بعداز عقد واسه کسایی که سنتی اشنا شدن درست نیست

سنتی و غ سنتی نداره 

یهو دیدی طرف مطمئن شد خرش از رو پل گذشته عوضی از آب در اومد حالا خر بیار و باقالی بار کن

سنتی و غ سنتی نداره یهو دیدی طرف مطمئن شد خرش از رو پل گذشته عوضی از آب در اومد حالا خر بیار و باقال ...

این نظر شماس

سنتی و غ سنتی نداره یهو دیدی طرف مطمئن شد خرش از رو پل گذشته عوضی از آب در اومد حالا خر بیار و باقال ...

اگه اینجوریه خیلیا هم هستن که عقد میکنن میرن سرخونه زندگیشون پس اوناهم نباید رابطه داشته باشن دیگه

بنده خدا استارتر اسمشو نگا کن 

نوشته سوگلی ناصرالدین شاه

اون عتیقه رو شاه فرض کرده اون حتی در حد توالت شور کاخ شاه هم نیست😄

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
تا وقتی تو دردسر نیفته آدم احتیاط نمیکنه

من ۸ساله بایکی هستم۵ساله نامزدیم(عقد نیستیم) اصلا نذاشتم بهم دست بزنه فقط دستم میگیره البته خیلی تحقیقات انجام دادن خانوادن راجبش منم تا کاملا نشناسمش عقد نمیکنمم