2777
2789
عنوان

بچم پسر شد باز شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما برعکسیم من عاشق بچم شوهرم نمی خواد

من کلا بچه نمی خواستم تا ۷ و ۸ سال اول زندگی که زد ۶ ماه بعد عروسی باردار شدم و این آقا هم ذوق مرگ شدن که نی نی 

دلم براش سوخت‌بااین طرز فکر عصرحجرشپسر میخاد چه‌گلی به سرش بزنهخدااگه‌دوسش داشت یه دختر‌میداد بهشاگه ...

پسر هم داشتنش خیلی خوبه پسر پشت مامانشه تکه گاه مامانشه و یه حامی برای خواهراش هست اونقدارم پسر داشتن بد نیست ولی خب دختر داشتن یه نعمت بزرگ تو زندگیه✨ 

ولی اینجور که شما گفتین معلومه از اون باباهایی میشین که برا دخترشون هر کاری میکنن و عاشق دخترشونن 

🌹به اطلاعتون برسونم، کاربری دست دو نفر هست 

دوست داشتم لیاقت داشتم دختر باشه

عزیزم جنسیت یه چیز طبیعی است و دست و من و شما نیست به لیاقت هم ربطی نداره ما خودمون دوتا دختریم ولی بخاطر اسپرم y شوهرم بچه من پسر شد پس قانون طبیعی خلقت من و تو هم نقشی نداریم

کاش تو جای من بودی من حامله ام و غم عالم ب دلمه ک چرا حامله ام

نگو لطفا

بخدا یچه میفهمه

نعمت خداست اگه بدونی چقدر زجر کشیدم چه شبها با گریه خوابیدم چه افسردگی گوهی پشت سرگذاشتم و هنوز تو حسرتم چه‌پولها که خرج شد.. چه جونی ک ازم رفت...

در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..
چند سالته؟ خب شوهرت جلوگیری نکرده حامله شدی دیگه

نه بابا قرص می خوردم و کاندوم داشت همیشه خودم چک می کردم اونم نمی خواست اول ازدواج ولی چون بچه دوست داشت نگذاشت بندازم