caligula مدیر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 17317 عنوان من ب ادما آلرژی پیدا کردم | مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 53 پست واقعا دارم میگم الان خوابکاهم تا اتاق خالیه حالم خوبه آدم نمیبینمتا یکی میاد تو معدم بهم میریزه معده درد عصبی میگیرمخوابکاهم ماشاالله پر آدمه هرحال میری یع دوپا هست واقعا حالن خیلی بده یا سردردم یا معده درد یا کمردرد و بدن درد همشم عصبیه از شلوغی 1404/08/10 | 20:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
caligula مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 17317 فک کنم درونگرایی تو شلوغی بهم میریزی درونگرا شدیدم
my_00 عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 404 خدارو شکر بله خیلی اوایل مصرف دارو بدتر شدم ولی ادامه دادم ولی الان خوبم حتی من دوران بیماری ام فکر ... خوبه خداروشکر خوشحالم بهتری 🥲🌱 کجای آرزو های محال👩🏻🦯 متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوانتری:) کاربری دست ۲ نفره
hfwgo عضویت: 1404/05/29 تعداد پست: 97 خونواده م میگن هیچیت نیس ولی مدام بحثمون میشه ک چرا پاتو تکون میدی و اینا میگم حالم خوش نیس میگن مگ ... یعنی تنگی نفس داشتی ؟ اون لحظه احساس ترسم داشتی ؟ بدون دلیل خانواده ی منم میگفتن بعد که اونقدر گفتم رفتیم به توصیه دکتر نوار مغزی... اگه تونستی یک صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرستین ممنون 🌺
ماریا_۰۴ عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 1475 مثل من پس چرا اینطوری هستن یه معلمی داشتم میگفت شرایط کلاسش مثل شرایط کلاس تو بود اون اهمیت نداده ... 140 انسانی ؟ من واقعا آدم پر انرژی و شادی بودم از وقتی رفتم اونجا پژمرده شدم افسرده سر یک دونه جا فش خواهر مادر میدن بهم هر روز جنگ دعوا
گوگوجی_خانوم عضویت: 1404/06/02 تعداد پست: 22 عریزم تو نامه به دانشگاه اینو نوشت شاید میخواست اونا بفهمن😂😂😂 چون افسردگی توی دسته اختلالات خلقی قرار میگیره ولی اضطراب نه
یاسمن002 عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 1365 درونگرا شدیدم خب دیگه یه درونگرا خیلی سخته بره خوابگاه کاش حداقل خونه اجاره می کردی
hfwgo عضویت: 1404/05/29 تعداد پست: 97 140 انسانی ؟ من واقعا آدم پر انرژی و شادی بودم از وقتی رفتم اونجا پژمرده شدم افسرده سر یک دونه جا فش ... خدا به دادت برسه بله ۱۴۰ انسانی اگه تونستی یک صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرستین ممنون 🌺
hfwgo عضویت: 1404/05/29 تعداد پست: 97 خوبه خداروشکر خوشحالم بهتری 🥲🌱 ممنون نازنینم اگه تونستی یک صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرستین ممنون 🌺
hfwgo عضویت: 1404/05/29 تعداد پست: 97 حآلتو بهتر میکنن ولی کافیه به مرور قط کنی روز از نو روزی از نو من خودم اضافه مصرف میکردم احساس میکردم حالم بدتر میشه دیگه مصرف نکردم ولی دکتر گفت اضافه اش اگه خیلی زیاد نباشه در روحیه تاثیر نداره نمیدونم والا اگه تونستی یک صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرستین ممنون 🌺