2777
2789
عنوان

من ب ادما آلرژی پیدا کردم

286 بازدید | 53 پست

واقعا دارم میگم الان خوابکاهم تا اتاق خالیه حالم خوبه آدم نمی‌بینم

تا یکی میاد تو معدم بهم میریزه 

معده درد عصبی میگیرم

خوابکاهم ماشاالله پر آدمه هرحال میری یع دوپا هست واقعا حالن خیلی بده یا سردردم یا معده درد یا کمردرد و بدن درد همشم عصبیه از شلوغی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حالم بهم میخوره از آدما نمی‌خوام اصلا ببینمشون باورت میشه هر روز با گریه میرم مدرسه ؟ دوازدهمم

وای مثل پارسال من و البته یه کم امسال اینطوری بودم به خاطر اضطراب اینطوری شده خستگی و....و تغییرات خلقی داشتم و...خدا رو شکر از دارو های اضطراب استفاده کردم الان خوبم 

اگه تونستی یک صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرستین ممنون 🌺

منم حالم بهم میخوره از آدما نمی‌خوام اصلا ببینمشون باورت میشه هر روز با گریه میرم مدرسه ؟ دوازدهمم

حاجی مدرسه ک خوبه دارم میگم خوابگااااه

۲۴ ساعتیییی

یا تو کلاسم یا تو خوابکاه کوفتی

وای مثل پارسال من و البته یه کم امسال اینطوری بودم به خاطر اضطراب اینطوری شده خستگی و....و تغییرات خ ...

همکلاسی های من خرابن خراب من نمی‌دونم اینا خونه خانواده ندارن انگار از قبیله وحشی ها اومدن هرروز دعوا حالم بهم میخوره میبینمیشون 

از اول ترمچراشو نمیدونم

پآیین رو بخون شاید به خاطر من مثل اضطراب هست شایدم نه من خودمم البته تنهایی رو دوس دارم ولی هفتم که اینطوری بودم به خاطر افسردگی بود ولی در کل آدم درونگرایی هستم 

اگه تونستی یک صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرستین ممنون 🌺

درونگرا هستی

نمدونم 

تازگیا از همه خوشم نمیاد حتی دوست صمیمیم ک ساعتها باهاش حرف میزدم از همه وحشت دارم میترسم😐

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره