2777
2789

سخته؟

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم خوب؟🙄

مگه تو گوگل دنبال فیلم میگردی؟🙄

واسه زیست فیلمای حنیف عظیمی‌رو ببین دیگه!

استاد های خوب دیگه ای هم هست ولی این از همه معروف تر و بهتره

پیرینسس🎀🤍

اگه اشتباه نکنم بیوشیمی طوره

اگه متوجه نمشید فیلم درسی اساتیدی مثل حنیف عظیمی یا مجاری خوبه یا درسنامه بعدشم تست خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی زیاد و نوشتن نکات تست ها

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار

اول کتاب بعد اگه واقعا احتیاج داری درسنامه بعدشم تست

حتی اگه تستیو غلط زدی ناراحت نشو باید از پاسخنامش استفاده کنی

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️

با اجازه ی اسی میشه بیاید تاپیک اخرم؟ تو کتاب خریدن موندم

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

درباره چیه؟من هر موقع فهمیدم گفتار ۱ فصل ۱ زیست دهم‌رو چطور میخونم‌اونم‌به تو میگم

وای دهم که چرته چرررت

خب شاید نمیخواد حق الناس گردنش بیفته و پول خرید کلاسو نداره

حق الناسه چی؟

عزیزم فیلما همه توی تلگرام هس تو خود گوگلم هست

لازم به گلاس رفتن نیست با وجود تلگرام 

پیرینسس🎀🤍