2777
2789
تو اون گفتار گیر نکن که خود باتلاق فقط پیوسته بخون و رها کن اگر کنکوری هستی اگرم مدرسه ست که چاره ای ...

نه بابا کنکوری کجا بود هنوز دهمم 

ولی میدونی حفظ که میکنم میرم صفحه بعد دوباره میبینم صفحه قبل یادم نیست با اینکه خیلی خوندمش فکر میکنم دیگه اونجا رو یاد گرفتم اما وقتی برمیگردم میبینم هیچی بلد نیستم دوباره میرم از اول میخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا کنکوری کجا بود هنوز دهمم ولی میدونی حفظ که میکنم میرم صفحه بعد دوباره میبینم صفحه قبل یادم ن ...

این روش خوندن غلطه

یه دور تااخر بخون

بعد با فاصله مرور کن

اگرم میتونی از اون قسمت تست بزن که تثبیت بشه

این روش خوندن غلطهیه دور تااخر بخونبعد با فاصله مرور کناگرم میتونی از اون قسمت تست بزن که تثبیت بشه

میدونم‌غلطه اما نمیتونم از این عادت دست بر دارم 

وقتی یه چیزیو نمی‌فهمم اینطوری میشم مثلا دفاعی هم چون برام قابل درک نیست دقیقا همین پروسه اتقاق میوفته  

اگه بخوام با فاصله مرور کنم که هیچی یادم نمیاد 

خب اون گفتار ک‌چیزی نداره. گفتار اول دهم

قبول دارم هیچی نداره ولی فکر میکنم مطالب رو پیچوندن در حالی که میشد خیلی روون تر گفت 

اولش فکر نمی‌کرد مشکل از منه که نمی‌فهمم اما وقتی دیدم گل بچه های کلاسمون توش گیرن فهمیدم مشکل ار من نیست حداقل😂

قبول دارم هیچی نداره ولی فکر میکنم مطالب رو پیچوندن در حالی که میشد خیلی روون تر گفت اولش فکر نمی‌کر ...

گفتار چرتی هست.

تعریف بوم سازگان

و سوخت فسیلی و زیستی 

جهت‌وعلت حرکت پروانه مونارک.

دیگه سوال خاصی نداره.

گفتار چرتی هست.تعریف بوم سازگانو سوخت فسیلی و زیستی جهت‌وعلت حرکت پروانه مونارک.دیگه سوال خاصی نداره ...

دقیقا خیلی چرته 

البته من با قسمت سوخت های فسیلی و بوم سازگان این چیزا مشکلی ندارم مشکل من اون قسمتای پزشکی نوین و پزشکی شخصی این چیزاست