2777
2789
عنوان

خانما هر راهکاری دارید بگید چیکار کنم از خونم برن خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 76 پست
با لطفات زنانه وارد شو بگو بریم اپارتمان بزرگتر مثلا بک خیابون انور تر

ببین با سیاست با لطافت با محبت باجنگ با مهریه اجرا گذاشتن نشد که نشد 

فقط باید مادرشوهرش قبول کنه که اونم سخته 

وسواس داره بشدت کاهش یجوری میشد از این نقطه عطف استفاده کرد

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشخصه همه پیامات پر از استرس و خشم و غلط املاییه

باور کن دیگه انقد اذیتم کردن صداشونم حالمو بهم میزنه دارم دیوونه میشم

خدا صبرت بده باید فکر اسلسی کنی وگرنه زندگیتون اینجوری جهنم میشه… نظر شوهرتون چیه؟ حاضر نیس برین جای دیگه یا اونا رو بلند کنه؟ اگه بری‌مستقیم با خودشون صحبت کنی چی؟ همسرت خیلی نازاحت میشه؟ 

خدا صبرت بده باید فکر اسلسی کنی وگرنه زندگیتون اینجوری جهنم میشه… نظر شوهرتون چیه؟ حاضر نیس برین جای ...

شوهرم هیجوره راضی نمیشه خاطره از من جدا شده ولی از اون آشغالا نه 

اصا هیجوره راضی نمیشه 

فقط باید خودشون گم شن 

شوهرم هیجوره راضی نمیشه خاطره از من جدا شده ولی از اون آشغالا نه اصا هیجوره راضی نمیشه فقط باید خودش ...

ما مورد مشابه شما تو خونواده داشتیم عروس عموم اینا  …

تهش که دید هیچ جوره نمیشه بچه رو بهونه کرد پاشد رفت… گفت دور از جون بچه شما بچش افسرده شده  تو بگو مگوها بعدم رفت هی مشاور و مشاور شوهرشو خواست و بلند شدن …البته حال بچشون شکر خدا خوب بود ولی دختره خیلی باسیاست بود…

ما مورد مشابه شما تو خونواده داشتیم عروس عموم اینا …تهش که دید هیچ جوره نمیشه بچه رو بهونه کرد پاشد ...

چجوری گف افسرده شده الکی شوهرش نفهمید

چجوری گف افسرده شده الکی شوهرش نفهمید

رفت‌ پیش مشاور پولکی( توهین به مشاورای خوب و‌با سواد نباشه) و مشکلاتشو گفت تهشم گفت بچه ش گوشه گیر شده بی تمرکزه پرخاش میکنه مشاور هم از خدا خواسته جلسات پی در پی گذاشت در نهایتم شوهرشو خواست و بعد پنج سال بالاخره ازین طریق ازون ساختمان رفتن 

رفت‌ پیش مشاور پولکی( توهین به مشاورای خوب و‌با سواد نباشه) و مشکلاتشو گفت تهشم گفت بچه ش گوشه گیر ش ...

حالا خداخیرت بده اون مشاور 😂

قدیما مهرمحبت چنان زیاد بود یادش بخیر پنچ خانواده ما کردها زیر یک ساختمون بود مهر وفا لطف الان نمیتونیم پدر مادر خودمون هم تحمیل کنیم به کجا داریم میریم خدامیدونه زندگی خیلی کوتاه لذت ببر عشق کن