2777
2789
عنوان

خانما هر راهکاری دارید بگید چیکار کنم از خونم برن خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂🤚🤚اگ دعاهاشون خوب بود برای خودشون میگرفتن ک توی روستا زندگی نکنن😂

یعنی روستا زندگی کردن انقدررررر بده که دست به دامان دعا نویس بشن 😐😐

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

با لطفات زنانه وارد شو بگو بریم اپارتمان بزرگتر مثلا بک خیابون انور تر

این چیزا به حرف آسونه،منم دو سال بالای خونه برادرشوهرم بودم ،یعنی نگم برات که دخترش چه بلایی سرم اورد،اونموقع پنج سالش بود سر وتهشو می‌زدی خونه من بود،جوری که شوهر خواهرم میخندید می‌گفت دیگه بچه خودته بسکه همیشه خونمون بود،بعدم فوضول بود و به همه چی کار داشت،بهشم میگفتم برو خونتون می‌گفت نمیرم،اگه درو باز نمیکردم جاری فوری پیام میداد دخترم اومد باز نکردی،باورت میشه درو باز نکردم از پنجره آشپزخونه اومد داخل،پدرمو درآورده بود،به شوهرم گفتم من دیگه نمیتونم از اینجا پاشیم،یعنی روزی که میخواست به داداشش بگه انگار روز مرگش بود آخرشم گفت من نمیتونم 

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
استغفرالله ربی و اتوب الیه خدایا مارو ببخش بخاطر اینک قدرت بنده ت رو از قدرت تو بالاتر تصور کردیم / ...

یکی مریض میشه میره دکتر قدرت خدارودست کم گرفته؟

دعاهای شیطانی مثل بخت بستن جدایی زن‌وشوهر طلسم ها بده ولی برای نظر آسون شدن کارها موردی نداره

یکی مریض میشه میره دکتر قدرت خدارودست کم گرفته؟دعاهای شیطانی مثل بخت بستن جدایی زن‌وشوهر طلسم ها بده ...

دعا نویس بیسواد رو با ی دکتر تحصیلات دار مقایسه میکنی 😳

خدایا توبه خدایا توبه 

گناه اینارو ب پای ما ننویس خدای مهربونم تو قادر مطلقی . 

یعنی روستا زندگی کردن انقدررررر بده که دست به دامان دعا نویس بشن 😐😐

تا وقتی پول شهر رو نداشته باشی میری دهات زندگی میکنی . البته ما خونه دهات هم داریم ولی اصل مطلب صحبت منو نگرفتی 

دعا نویس بیسواد رو با ی دکتر تحصیلات دار مقایسه میکنی 😳خدایا توبه خدایا توبه گناه اینارو ب پای ما ن ...

تو قران سحروجادواومده 

چیکار کنیم دکتر میتونه باطل سحر انجام بده قدرت ازآن خداست ولی این وسط اون آدمایی که دشمنی میکنن چی

تو قران سحروجادواومده چیکار کنیم دکتر میتونه باطل سحر انجام بده قدرت ازآن خداست ولی این وسط اون آدما ...

توی فیلم های قرانی(مث یوسف پیامبر) هم اومده ک فقط ب قدرت خدا پناه اوردن ، داستان ها و ایات اومده ک از دشمن نترسی دیگ . اونی ک قدرت میده دیگ از دست خداهم خارجه دوست عزیز . ایمانت باید قوی باشه