نیریزی مدیر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 3046 عنوان همین الان چرا ناراحتی😁 | مشاهده متن کامل بحث + 5086 بازدید | 477 پست اولا که امیدوارم هیچکس ناراحت نباشه ولی اگر هم هستین بگید چرا شاید تونستیم خوشحالتون کنیم «اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.» 1404/08/10 | 20:23 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dellllviiiiiinnnnnn عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 584 آتیش بگیره کنکور🥲😂 ای لعنت به طراح کنکور و تاثیر معدل و همونا.... 🚶♀️😂 همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕
نیریزی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 3046 چون خانماده شوهرم گاون نزدیک دوماهه خونم شده کاروانسرا چون مادرش مریض بود قبول کردم ازش نگه داری کنم ... اول اینکه خدا بیامرزه پدرشوهرتونو عزیزم غم آخرتون باشه❤️دوم اینکه شما واقعا حق داری البته اونام حق دارن چون الان داغ دیدن و اصلا نمیدونن باید چیکار کنن ولی به هرحال باید شمارم درک کنن یخورده تحمل کنی میگذره «اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»
نیریزی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 3046 بهتره بگم سرگردانم حیرانم توی زندگیم که نمیدونم باید چیکار کنم هدف داری؟ «اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»
نیریزی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 3046 ناراحتیم از اینه که فردا یه امتحان سخت دارم سرکلاس گوش ندادم الان هیچی بلد نیستم معلمم سخت گیره چرا دور گوشیی پس؟بشین بخون همین الان «اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»
نیریزی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 3046 قضیه عاشقیه دخالت نکن😅 اوه اوه ببخشید خانوم😁😂❤️ «اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»
نیریزی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 3046 فدات شم ممنون از محبتت❤️ نشی عزیزم حیفی❤️🫶 «اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»
نیریزی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 3046 راه زیاده دیگه اعصابی نمونده پیش مشاور برید «اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»
نیریزی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 3046 نمیشه متاسفانه 🤦♀️یکم ذهنمو مشغول خودش میکنه اگه قضیه عاشقیه به رفتاراش خیلی دقت کن «اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»
هیسبابا2 عضویت: 1400/11/23 تعداد پست: 28669 پس چه مادر گلی ،والا مادر من که تو بچگی اصلا نمیومد دنبالم و خودم چندین کیلومتر زو میرفتم مدرسه برمی ... زنده باشی فداتشم ❤️واییییی نگووووو،، دلم گرفت💔، نمیدونم چی بگم واقعاً متأسفم ،خدا ذلیلشون کنه الهی ،، انشاءالله غم نبینی دیگه توی زندگیت عزیزدلم🫰🏻 💕🤍ممنونماجازهدادیکه باتو زندگیکنم💜☺️
نیریزی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 3046 سرفه شدید دارم مریض شدی؟دارو مصرف کردی؟ «اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»
نیریزی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 3046 پنج ساله از دخترم دورم. امشب خیلی بهم ریختم، فقط هی گریه مو قورت دادم قورت نده بزار اشکات بیان نمیتونی یه فرصتی پیدا کنی بری ببینیش؟ «اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»
elahejafari عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 17616 زنده باشی فداتشم ❤️واییییی نگووووو،، دلم گرفت💔، نمیدونم چی بگم واقعاً متأسفم ،خدا ذلیلشون کنه الهی ... ممنون عزیز دلم خدا بچه هات رو برات نگه داره انشالله 😊🌸
نیریزی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 3046 پایه ام😂بریم خونه کدوم بدبختیو بزنیم حالا؟همه فقیرن😂😂😂 «اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»
نیریزی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 3046 دکتر درمونگا دارو داده اثر داشته؟ «اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»