2777
2789
عنوان

همین الان چرا ناراحتی😁

| مشاهده متن کامل بحث + 5079 بازدید | 477 پست
میدونی همسرم گفت مادرم گفته به داداشت زیارت قبولی بگو رفته بوده کربلا،بعد اینا اصلا ما رو تحویل نمیگ ...

اشکال نداره انسان ممکن الخطاست توبه کن و برای اون طرفت طلب مغفرت کن❤️🫶

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان الان بخوام بگه توی یه تاپیکی صحبت از تک فرزند بودنم کردم و بغض گرفتم که یک خواهر ندارم🥲

من دوتا برادر دارم بیا برشون دار ببرشون😂😂😂😁

اره اگه داشته باشی خوبه که تنها نیستی ولی همش اذیتت میکنن و اعصاب نمیزارن برات😁🥲🫶

کنکور قبول نشدم و کانالی که سال پیش این موقع زدم پیدا کردم خیلی برام دردناکه ای کاش می شد سرنوشت را ...

واقعا کاش میشد برگردیم عقب😂😂😂

من تولدمه انتظاری از خانوادم ندارم ولی بدرفتاری شون بی دلیله

تولدته؟؟؟جدیییی؟؟؟؟تولدت مبارک خانوممممم😁😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

انشالله عمرت پر از شادی و برکت باشههه🥲🫶😁

عب نداره خانواده ان دیگه نمیشه کاریشون کرد 

راستیتش مامانشم😄ولی شاید باورت نشه، به خواهرزاده‌هام به وقتش از بچم بیشتر محبت کردم، ولی چه فایده.. ...

پس چه مادر گلی ،والا مادر من که تو بچگی اصلا نمیومد دنبالم و خودم چندین کیلومتر زو میرفتم مدرسه برمیگشم تو هفت سالگی و سر همین یه موتور سوار اومد قولم زد که می‌خوایم ببریمت خونتون و بردنم باغ بهم تجاوز کردن و یادمه اصلا تو درس ها کمکم نمی‌کرد خودم همه رو یاد می‌گرفتم آنقدر مشق مینوشتم تا از دستم خون میومد ،اگه مادرم مثل شما مسئولیت پذیر و معربون بود قطعا وضعم بهتر بود خدا حفظتون کنه انشالله برای بچتون 😊🌸

آره پلیس فتا گفته نمیشه به حسابه چند تا کردش پیدا کرده نمیشه همه رو بیاریم شکایت میکنن همچین چیزی پل ...

عجب 

امیدت به خدا باشه من دلم روشنه😁🫶❤️

ناراحت نیستممهمون داریم امشب کلی خوشحالم

خوشحالیت همیشگیییی😁❤️❤️❤️

ما اصن هیچوقت مهمون نداریم