2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاست کرد؟؟

آره ولی با نمره داغان  😢کاش مینداخت تنبیه میکرد شرفم رفت

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

عید رفته بودیم شمال 

. با همسرم و شوهر خواهرم و خواهر شوهر خواهرم. و زن عموی داماتموم هم باهامون اومدن تو جنگل بریم. موقع رفتن اونجا درخت پرتقال بود همسرم گفت بیا برات بکنم بخور گفتم پرتقال از کجا گفت بیا بابا برای باغ داییه به مسخره گفت

یه ذره جلوتر مرغ بود که تخم کرده بود تو کُلبَش 

رفتیم دیدیم بعد من داد زدم بچه ها بیایین اینم تخم های دایییه 😂😂😂😂😂😂😲😲😲😲

قیافه هاشون دیدن داشت😆😆😆   

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
ای وای چ بددد

جالبه داد هم میزدم 😐 مثلا فک کن راس راس راه میرفتم دنبال دامادمون میگفتم محممممددددد 😐

اونم چون اسم خودش نبود واکنش نداد

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود 
وای نگو یادت میفته حتما خجالت میکشی؟؟😂😂😂

بخدا آره یه حس بدیه منتظرم لیسانسو بگیرم در رم😖

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

من یه بار ک با شوهرم دوست بودم اشتباها ب بابام پیام دادم سلام عشقم گوشیم دست داداشم بود و بوس بوس لب...شانس اوردم این شمارم رو نداشت بابام ک سیو باشه هی میگفت بچه ها ببینم این شماره کیه

ی سری دوستم سر کلاس داشت با ی کاغذ کوچیک بازی میکرد هی یواش با انگشت میزد بهش.واقعاا خیلی یواش.بعد اصن نمیدونم ی دفه چی شد زد به کاغذه یهو این کاغذه پرت شد رفت صاااف افتاد رو یقه یکی از پسرا.واای انقد بد بود پسره هم برگشته بود مارو نگا میکرد دوست من حالا داشت از خنده میمرد.اونم یکی از پسرای جدی کلاس.

خدایاشکرت بابت همه چیزایی که بهم دادی.                            

ی بار داشتیم با خواهرم غیبت زنداداشمو میکردیم تو تلگ رام .خواهرم میگفت حالارفتن از خونتون .گفتم اره ی عالم چرتو پرت دیگه راجبش که ضایع هم بود.بعد فهمیدیم داشتیم تو گروه خانوادگی میحرفیدیم.اون زمان هنوز قابلیت پاک کردن پیام نبود.هیچی دیگه خودم کشتم اخرم گروهو نیستو نابود کردم نمیدونم چی شد دیگه اخر دید یا نه .راستی فرداشم رفتم خونشون .به بهانه الکی تبلتشو گرفتم چک کنم .چون میدونستم اون روزا نت نداشت.ولی چیزی ندیدم .نت خونشون ضعیف در حد صفر

خدایا همیشه هوامو داشته باش😍
تخم داییو میاوردی املت میزدین ناهار😂😂😂

😂😂😂😂😂😂

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
من یه بار ک با شوهرم دوست بودم اشتباها ب بابام پیام دادم سلام عشقم گوشیم دست داداشم بود و بوس بوس لب ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

زنانیکه می خواهند مرد باشند، زنانی هستند که نمی دانند زن هستند