منظورم غذا نیست منظورم چیزهایی که متابولیسم بدن و زیاد میکنن مثل دمنوش های گیاهی چیزهایی که خودتون استفاده کردید به بقیه هم بگین تا استفاده کنیم خدا خیرتون بده ✨✨
هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عزیزم صبحانه رو ساعت چند مصرف کنم شام و ساعت چند ؟من صبحانه رو ساعت یازده میخورم تخم مرغ آبپز با دوکف دست نان سنگک..شامم ساعت هفت شب خیلی سبک مصرف میکنم غذای چرب و شیرین و سرخ کردنی نمیخورم اصلا
هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)
من زیر نظر دکتر تغذیه بودم اینطوره که من بعد صبحانه میان وعده دارم بعد نهار میان وعده بعد شام میان وعده طبق وزن قبلم ۱۲۰۰بیشتر نمی خوردم الانم که ۸۸زیر ۱۰۰۰می خورم شیرینی جات مقدار کم فقط روز جمعه آب روزی ۱۸لیوان میخورم پیاده روی روزی ۱ساعت ورزش هم الان شروع کردم باشگاه هم نمیرم
بعدم شما متابولیسم ریت پایینی داری، اینم به چاقی و لاغری الزاما مرتبط نیست
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
همه میگفتن تپلم به نظر خودم استرسی نبودم ولی از دوره به بعد خیلی لاغر شدم ناراحت نباش یه کمی هم به نظر من از استرس اینکه چاق میشم چاق میشی من هیچ موقع در رژیم به خودم سخت نگرفتم ولی مراعات هم میکنم عزیزم یه دفعه هم لاغر نکن برای کلیه ها ضرر داره علمیه
اگه تونستی یک صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرستین ممنون 🌺
11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩❤️👨بی هم میمیریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمیگیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏