2777
2789
حتی اینم نمیدونم، تنها چیزی که میدونم اینه که روحم رو مریض کرده تو اوج عصبانیت گفتم بدبختم کردی، اون ...

متاسف شدم ایشالله بتونی حال خوبتو بدست بیاری

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست ندارم کنارم باشه حتی نمیدونم ازش متنفرم یا دوستش دارم خیلی آزارم میده کتک فیزیکی زودتر التیام پ ...

یه مدت صبر کن

یا دور بمون ازش

ببین حست و تصمیمت چیه

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

هیی

من سر ی ته ریش زدن ب این نقطه رسیدم با نامزدم ینی بعد دوماه نتونست ته ریش بزنه دو بارم رفته آرایشگاه هر بارش یبار گفت یادم رفت یبار گفت حواسم نبود ینی با این حرفا روح و روانم داغون کرده هااا

هر چی بگم کم گفتم ینی

شاید خیلی مسخره باشه براتون ولی من داغون میشم با این کاراش ک هیچ اهمیتی بمن نمیده هیچی حسابم نمیکنه 

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
یعنی واقعا من مریضم؟

نه من که از جزئیات اطلاعی ندارم ولی همین که داری خودتو تو موضع مقصر تصور میکنی و حاضری مسئولیت یه اشتباه مرتکب شده یا نشده رو به عهده بگیری مشخصه ایراد از شما نیست

ببین با رفتاراش منو به مرز جنون میکشونه بعد ساکت میشینه، نمیدونم شاید هیچ وقت خودم شهامت همیچین کاری ...

خب سرچی الکی الکی آدم دیوونه نمیشه مشکلش چیه

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

یه مدت صبر کنیا دور بمون ازشببین حست و تصمیمت چیه

ببین میخام تو حال خودم باشم و باهاش حرف نزنم میگه تو قهری و فلان و فلان.... مثل همین امروز نیاز داشتم به سکوت، اینقدر پلاچ شد که عصبیم کرد

مامان یه آقا پسر گوگولی