2777
2789

خدا رحمتشون کنه 🌹

دیدن شخص فوت‌شده در خواب — مخصوصاً وقتی چیزی می‌خواهد — معمولاً در تعبیر اسلامی نشانهٔ نیاز او به دعا، خیرات یا صدقه است.

در مورد خاص شما:

این‌که پدرتان در خواب گفته «واسم گلاب بیار»، در تعبیر خواب چند معنا دارد:

1. 🌸 گلاب نشانهٔ پاکی، رحمت و آرامش روح است.

یعنی روح ایشان در وضعیتی پاک و نورانی است، ولی ممکن است درخواست دعا، فاتحه یا یادکرد خیر از سوی شما داشته باشد تا آرامش بیشتری پیدا کند.

2. 💧 گلاب در خواب گاهی به معنای ذکر، دعا یا نماز برای میت است؛ یعنی می‌خواهد کسی برایش فاتحه بخواند، نماز هدیه کند یا قرآنی برای او تلاوت شود.

3. 🍃 اگر خودش گلاب خواسته، یعنی از دنیا با حال ایمان و پاکی رفته ولی هنوز روحش از دعا و خیرات شما بهره‌مند می‌شود.

بنابراین تعبیر اصلی خواب بستگان شما این است که:

پدرتان در آرامش است، ولی از خانواده‌اش طلب دعا، خیرات یا فاتحه دارد — نه از سر عذاب، بلکه برای افزایش نور و رحمت روحش.

پیشنهاد من:

سورهٔ یس، فاتحه، و آیه‌الکرسی را به نیتش بخوانید.

اگر امکانش هست، صدقه یا گلاب در مسجد یا مزارش بدهید.

اگر خواستید، می‌تونم تعبیر رو دقیق‌تر بگم؛ فقط لطفاً بفرمایید:

این خواب رو چه کسی دیده (مثلاً دخترش، پسرش، خواهرش...) و پدرتون در خواب چه حالتی داشتن (آروم، ناراحت، خندان و...)؟

چون حالت و بیننده خواب در تعبیرش خیلی مهمه.

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.