2777
2789
چرا نباید به تورات مراجعه کرد ؟

هنچنین انجیل 

چون امکان انحراف از دین هست 

تحریف شدن و مطالبی توش هست که حرف خدا نیست 

احیانا شبهه ای برای شما ایجاد شد سریعا رفع شبهه کنید که مبادا ساختار ذهنی شما خراب شود که ساختن خیلی سخت است ولی خراب کردن آسان 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنچنین انجیل چون امکان انحراف از دین هست تحریف شدن و مطالبی توش هست که حرف خدا نیست احیانا شبهه ای ب ...

خب اگه قرار باشه به هیچ کتاب دیگه ای مراجعه نکنم و تحقیق نکنم اینطور که خودم دینمو انتخاب نکردم!

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️

فقط من ی سوال دارم چرا تو دوران قحطی گندم ذخیره کردن ولی به فکر ذخیره اب نبودن اب که حیاتی تره چیکار ...

چه سوال ابتدایی ای 

مشخصه چون تو قحطی آب صفر نیست که...آب کمه ...فقط به اندازه یک مصرف نه آبیاری مزارع!!

همین الان درختای تهران داره خشک میشه چون نمی توانند آب به اندازه یک کافی بش بدن 

ولی آب داریم بخوریم!

به جای یوسف عاشق خدای یوسف شدروز و شب اورا صدا کردی ولیدیدم امشب با منی گفتم بلی

و من الله التوفیق.  بسیار نکته باریک و ظریفی رو اشاره کردین در لابلای این همه حواشی .... و من الله التوفیق 

آرامش سهم قلبیست که در تصرف خداست

سینوهه تخیل نویسنده اس

باشه سینوهه تخیله قابل قبول نیست

یسری منابع هم ایرانی آن قابل قبول نیستند

قرآن هم تعصب و دروغه 

فقط منابعی قابل قبولن که توش حرفی از یوسف نزده باشه   

اونا راستنو عین واقعیت  

خب اگه قرار باشه به هیچ کتاب دیگه ای مراجعه نکنم و تحقیق نکنم اینطور که خودم دینمو انتخاب نکردم!

تحقیق کنید 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد