دختر_بلوبری مدیر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 عنوان دختر بلوبری هستم حس ششمی بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 13896 بازدید | 1370 پست بچه ها اون تاپیک استارترش قفل کردخودم تاپیک زدم سوال های یکسری هاتون موند جواب ندادمالان تگتون میکنم اینجا جواب میدم یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜 1404/08/10 | 19:05 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23785 با یک پسری ازدواج میکنی که پدرش فوت کردهخیلی موقعیت خانوادگی و اجتماعی خوبی هم داره حست بین مامایی و روانشناسی رو کدوم بهتره واسه من؟و رنگ لباسم یا فصل تولدم هرچی؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 مرسی عشقم 💖💖بنظرت ازدواج داریم؟ بله یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
قورباقه_خوشگل عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 4066 نمره ابان ماهم چی میشه خوب یا بد؟پاس میشم؟ ته تغاری و لوس🪭🦩مسلط به ۶ زبان🩷سوارکار🏇🏼|بالرین🩰 |اسکیت باز🛼|رقاص🎀|ویولونیست🎻|گلف🏌🏻♀|طراح دیجیتال 👩🏻💻|بسکتبالیست🤾🏻♀️|عکاس|برنامه نویس|اریال یوگا🤸🏻♀️|آشپز👩🏻🍳|شمارهدوز🪡|درحال آموزش انیمیشن سازی🐈⬛ عاشق روانشناسی و مطالعه🌱🧠|گیاه دوست 👩🏻🌾|🫧🌃🌜big goals| ترم دوم بازیگری🧜🏻♀️
nafise_22 عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 132 @دختر_بلوبری عزیزدلممممیشه بگین از ازدواج من چی حس میکنین ؟مشخصاتش رو میگین ؟🙈
whalee عضویت: 1404/07/10 تعداد پست: 818 منو جواب میدی لطفا؟ دوسم داره؟ ازدواج دارم باهاش؟ س اول اسمشهمهاجرت میکنم؟ @دختر_بلوبری ممنون میشم حواب بدی خوشگلم
زندگیه_بابا عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 16822 بگو زندگیم چی میشه خیلی تو شرایط بدیم اگه واقعا میدونی بگو نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
گلتااک عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 422 من با چجور شخصی و در چن سالگی ازدواج میکنم و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱
aram8411 عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 2159 اتفاقا الان میخواستم تگت بکنم یک ماه تا دو ماه دیگه عزیزم منم بگو رابطه ام با شوهرم چی میشه ؟
سلیناخانومممم عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 4887 یه رشته تاپ قبول میشی مطمئنم میشه یچیزی بپرسم و لطفا جواب بدیامسال کنکور قبول میشم؟؟؟ دندون، پزشکی یا اصلا یچیز دیگه یا هیچی امیرتالعرب👸حیالاحواز⚡ امیریحسینونعمالامیر💕:)
hastiiiiiiiiiii1403 عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 121 میشه بگی منکی ازدواجمیکنم تا اخر امسال ازدواج میکنم ؟@دختر_بلوبری ❤️Kurd❤️
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 ?Azizam male manam migi Ba amir miram to rabete?Dosam dare?Vighegihasham begoo lootfan اونقدری که تو امیر رو دوست داری اون بهت فکر نمیکنهشخصیت عجیبی داره خونسرد و کاریزماتیک جذابه یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜