2777
2789
عنوان

دختر بلوبری هستم حس ششمی بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 13907 بازدید | 1372 پست

من بعد کنکور اول میرم دانشگاه؟  یا میمونم پشت 

اگر اره پرستاری یا اتاق عمل یا اگر چیز دیگس سطحش پایین تره یا بالاتر 

کی میرم تو رابطه 

از ظاهر و اخلاق همسر ایندم میگی 

کی باهاش ازدواج میکنم 

بچه چی میارم 

بقیه مشخصاتشم میتونی بگی؟چند سالشه؟سنتیه اشناییمون؟گفتی سال دیگه میادنیمه اول سال دیگه میاد یا نیمه ...

از خودت ۵ سال بزرگتره

سنتی نیست 

تابستون اینا میاد

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه

از مهاجرتم چی حس میکنی؟

درست گفتی نرفتم 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

میشه بگی بچه ی که باردارم سالمه یا نه؟جنسیتش چی هست؟شوهرم کی وامش رو میگیره؟

سالم میمونه و پسره 

سه چهار ماه دیگه حداقل 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
همه چیز دست خودته

میشه بگین چی از من حس میکنین و اینکه امسال ممکنه اتفاقی بیوفته که از حال دربیام ؟ چی میتونه باشه؟🥲

خیلی زود لبخند میزنی و میگویی :(خدایا،این از چیزی که دعا کردم هم بیشتره.)🥲🌙

فدای دل مهربون شما من کی باشم ولی چشم حتما اتفاقا دارم میرم این هفته مشهد حتما حتما دعا میکنم شما هم ...

پیشاپیش قبول باشه عزیزم اسمم فرشته هست لطفا حتما دعام کنید از خدا و امام رضا برام این چیزا رو بخواید گلم