دختر_بلوبری مدیر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 عنوان دختر بلوبری هستم حس ششمی بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 13907 بازدید | 1372 پست بچه ها اون تاپیک استارترش قفل کردخودم تاپیک زدم سوال های یکسری هاتون موند جواب ندادمالان تگتون میکنم اینجا جواب میدم یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜 1404/08/10 | 19:05 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساجدت عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 547 من بعد کنکور اول میرم دانشگاه؟ یا میمونم پشت اگر اره پرستاری یا اتاق عمل یا اگر چیز دیگس سطحش پایین تره یا بالاتر کی میرم تو رابطه از ظاهر و اخلاق همسر ایندم میگی کی باهاش ازدواج میکنم بچه چی میارم
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 بقیه مشخصاتشم میتونی بگی؟چند سالشه؟سنتیه اشناییمون؟گفتی سال دیگه میادنیمه اول سال دیگه میاد یا نیمه ... از خودت ۵ سال بزرگترهسنتی نیست تابستون اینا میاد یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23822 نه از مهاجرتم چی حس میکنی؟درست گفتی نرفتم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 عزیزم بهم میگی جوادچه جورپسری میشه تواینده؟ بچه خوب و کاری با غیرت و مسئولیت پذیر یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
یاالله۵۸۷ عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1876 از خودت ۵ سال بزرگترهسنتی نیست تابستون اینا میاد بنظرت امتحانم چطور پیش میره خیلی نگرانم
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 میشه بگی بچه ی که باردارم سالمه یا نه؟جنسیتش چی هست؟شوهرم کی وامش رو میگیره؟ سالم میمونه و پسره سه چهار ماه دیگه حداقل یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 به نظرت باهاش ازدواج دارم؟ همه چیز دست خودته یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
سوسیسبندری عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 14612 همه چیز دست خودته میشه بگین چی از من حس میکنین و اینکه امسال ممکنه اتفاقی بیوفته که از حال دربیام ؟ چی میتونه باشه؟🥲 خیلی زود لبخند میزنی و میگویی :(خدایا،این از چیزی که دعا کردم هم بیشتره.)🥲🌙
ماه_شبگرد عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 8683 آره داره مرسی عشقم 💖💖بنظرت ازدواج داریم؟ میشه برای اونی که مدنظرمه فاتحه بفرستین
لویی_ویتوون عضویت: 1400/08/11 تعداد پست: 5128 ?Azizam male manam migi Ba amir miram to rabete?Dosam dare?Vighegihasham begoo lootfan هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
فرشتهrfh عضویت: 1404/02/06 تعداد پست: 347 فدای دل مهربون شما من کی باشم ولی چشم حتما اتفاقا دارم میرم این هفته مشهد حتما حتما دعا میکنم شما هم ... پیشاپیش قبول باشه عزیزم اسمم فرشته هست لطفا حتما دعام کنید از خدا و امام رضا برام این چیزا رو بخواید گلم