دختر_بلوبری مدیر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 عنوان دختر بلوبری هستم حس ششمی بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 13916 بازدید | 1373 پست بچه ها اون تاپیک استارترش قفل کردخودم تاپیک زدم سوال های یکسری هاتون موند جواب ندادمالان تگتون میکنم اینجا جواب میدم یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜 1404/08/10 | 19:05 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 میشه بگی امسال چی قبول میشم تجربی ؟ دوباره پیام میدهً رشته متوسط میارینه پیام نمیده یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
2542025sara عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 730 ۲۳ روز دیگه کاملا اتفاقی میبینیش من دوستم اوا رو کی میبینم؟ که قهر هم نباشیم موقع دیدار
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 مرسی یعنی طرف اشنا دور هست؟ کلا کی میرم تورابطه باکسی دانشگاه میرم؟ سه سال دیگه میری توی رابطه آره آشنا هست یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
2542025sara عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 730 سه سال دیگه میری توی رابطه آره آشنا هست با همونی که میرم تو رابطه ازدواج میکنم یا یکی دیگه یعنی تا سه سال دیگه سینگلم من؟ 😂
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 حس میکنی نی نی زن عمدم چیه یا حروف اسمیش؟خداکنه توی اسمش ی. یا الف داره؟ یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23813 توی اسمش ی. یا الف داره؟ حست دیگه پی میگه ار حروف اسمیش؟بلی الف داره درسته اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 کی عاشق تره بنظرت و بنظرت چکارس؟ اون عاشقتره توی کار آزاد گوشی و اینا یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23813 اون عاشقتره توی کار آزاد گوشی و اینا بنظرت تنها مهاجرت میکنم بعدش باهاش آشنا میشم؟حق همه میگن ازاده اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 عشقم در مورد ازدواج و آینده من بگو تا سال دیگه ازدواج میکنی یه مورد تک پسر هست یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
2542025sara عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 730 اون عاشقتره توی کار آزاد گوشی و اینا برای منم میگی کسی که باهاش در اینده ازدواج میکنم کدوممون عاشق تره
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 بچم زنده میمونه یا نه عزیزم دلم❤️امیدوارم که زنده بمونه یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دخترک1111 عضویت: 1403/11/30 تعداد پست: 4640 تا سال دیگه ازدواج میکنی یه مورد تک پسر هست مرسی عشقمممم 😍خودم حس میکنم شاید زمستون بیان جلو
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23813 اون عاشقتره توی کار آزاد گوشی و اینا مهتا(تازه به دنیا اومده)بشدت بهش وابستم بنظرت در اااینده بزرگ بشه منو چطور ادمی میدونه و حسش بهم چیه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته