2777
2789
عنوان

دختر بلوبری هستم حس ششمی بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 13844 بازدید | 1370 پست
خانوادم از روانشناسی ناراحت میشن و حس میکنی کارشناسی ارشد بالینی میگیرم یا کودکان؟

بالینی

نه اوکین دیگه ناراحت نمیشن

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالینینه اوکین دیگه ناراحت نمیشن

حس میکنی شهر خودم دولتی میارم یا تبریز یا مشهد یا تهران؟

اره والله دارم بشدت امادشون میکنم🤣🤣🤣😬😬😬درسته خودم عشق بالینیم 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

همسر ایندم ادم خوبیه؟ مثل خودم شوخ طبعه؟ اگر نه با این اخلاق من مشکل نداره؟ چند سال دیگه ازدواج می ...

دو تا بچه یک دختر یک پسر

آره شوخ طبعه‌ فقط مامانش دخالت داره تا حدودی 

البته ذاتا آدم بدی نیست 

تو رو هم خیلی دوست داره

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
با دوستم اوا اشتی میکنم؟ بعدش تا چه مدت دوستیم الان ناراحته از قهرمون؟

آشتی میکنید اما خیلی دوست های موندگاری نمی‌شید

خودم حس میکنم ی نفر زمستون میاد ت زندگیم نظرت ت چیهممکنه امسال نامزدی یا عقد داشته باشم؟

شاید امسال خواستگاری اینا باشه 

ولی ازدواج نیست 

عزیزمنم میگی کی پیام میده کی میریم تو رابطه عاشقم میسه ممنونتم بهن میرسیم کی

به زودی میام میده.

آره رابطه‌تون کاملا جدی میشه و ازدواج میکنید

با همونی که میرم تو رابطه ازدواج میکنم یا یکی دیگه یعنی تا سه سال دیگه سینگلم من؟ 😂

سینگلعلی😂😂

آره اولین و آخرین رابطه‌س