دختر_بلوبری مدیر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8347 عنوان دختر بلوبری هستم حس ششمی بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 13611 بازدید | 1366 پست بچه ها اون تاپیک استارترش قفل کردخودم تاپیک زدم سوال های یکسری هاتون موند جواب ندادمالان تگتون میکنم اینجا جواب میدم یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜 1404/08/10 | 19:05 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hamnafas1111 عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 1927 اتفاقا الان میخواستم تگت بکنم یک ماه تا دو ماه دیگه سلام. حس جواد بهم چیه. رابطمون جدی میشه برا ازدواج؟
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8347 برا منو میگیدانشگاه چی قبول میشمPدوسم داره یا نه؟ سراسری قبول میشی یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8347 چقدررر مهربونی عزیزممممبعد اون دید جواب خودش رو دیر تر دادی تاپیک قفل کرد🤦🏻♀️ فدات شم❤️🌱 یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8347 میشه بگی من کنکور چی قبول میشم (حالا پشت کنکور بمونم یا نه)همینو بگی کافیه یه رشته تاپ قبول میشی مطمئنم یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23638 دیدی امید داشتم بیای اومدی؟؟؟🤣🤣🤣🥰🥰🥰🥰 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8347 دیدی امید داشتم بیای اومدی؟؟؟🤣🤣🤣🥰🥰🥰🥰 رفتم سالاد درست کردم ببخشید😂❤️ یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8347 عزیزمیشه سوال منو هم جواب بدی؟؟شغل آینده ام چیه؟ توی یه شرکت یا یه شغل دولتی یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23638 رفتم سالاد درست کردم ببخشید😂❤️ 🤣🤣🤣عزیزززدلم دستت درد نکنه جوش جونت نری دیگه یکم بمون😁😁😁🤣چه رودارم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
ماریا_۰۴ عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 1439 سراسری قبول میشی میشه بگی امسال چی قبول میشم تجربی ؟ دوباره پیام میدهً
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8347 عزیزم سوال من این بود کی با چطور ادمی ازدواج میکنم موقعیت و اخخلاقش کی میرم تو رابطه ارتباطم با آ با ... ببین عزیزم یه آدم تقریبا آرومی هست توی اطرافیان البته خیلی آشنا هم نه به هر حال...شغل خوبی داره و خانواده اش هم پر جمعیت نیستن اون از تو خوشش میاد یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
سحرناز_دوبرره عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 1315 توی یه شرکت یا یه شغل دولتی مرسی عزیزمچه شرکتی؟ 😂🤦🏻♀️
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8347 حس خودت چیه حالا حتما بین اینا نه حس میکنی کما میرم و جطوره مهاجرت خوبه یانه؟@دختر_بلوبری مهاجرتت خیلی برات خوبه یعنی به نفعت هست همون استرالیا میری احتمالا یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8347 دونه به دونه دارم جواب میدم خوشگلا یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23638 مهاجرتت خیلی برات خوبه یعنی به نفعت هست همون استرالیا میری احتمالا حس میکنی نی نی زن عمدم چیه یا حروف اسمیش؟خداکنه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8347 مرسییییی😭❤️سلام عزیزم میشه به منم بگی که آیا در آینده پشیمون میشه از رفتن؟ به من علاقه مند میشه و م ... الان یکی پرش کرده حالیش نیست بعدا میفهمه چه جواهری از دست دادهولی ارزش یک فرصت دوباره رو نداره یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜