2777
2789
عنوان

دختر بلوبری هستم حس ششمی بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 13611 بازدید | 1366 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدررر مهربونی عزیزممممبعد اون دید جواب خودش رو دیر تر دادی تاپیک قفل کرد🤦🏻‍♀️

فدات شم❤️🌱

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
میشه بگی من کنکور چی قبول میشم (حالا پشت کنکور بمونم یا نه)همینو بگی کافیه

یه رشته تاپ قبول میشی مطمئنم

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

دیدی امید داشتم بیای اومدی؟؟؟🤣🤣🤣🥰🥰🥰🥰

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

رفتم سالاد درست کردم ببخشید😂❤️

🤣🤣🤣عزیزززدلم دستت درد نکنه جوش جونت 

نری دیگه یکم بمون😁😁😁🤣چه رودارم

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

عزیزم سوال من این بود کی با چطور ادمی ازدواج میکنم موقعیت و اخخلاقش کی میرم تو رابطه ارتباطم با آ با ...

ببین عزیزم 

یه آدم تقریبا آرومی هست توی اطرافیان البته خیلی آشنا هم نه 

به هر حال...

شغل خوبی داره و خانواده اش هم پر جمعیت نیستن 

اون از تو خوشش میاد

حس خودت چیه حالا حتما بین اینا نه حس میکنی کما میرم و جطوره مهاجرت خوبه یانه؟@دختر_بلوبری‍

مهاجرتت خیلی برات خوبه 

یعنی به نفعت هست 

همون استرالیا میری احتمالا

مهاجرتت خیلی برات خوبه یعنی به نفعت هست همون استرالیا میری احتمالا

حس میکنی نی نی زن عمدم چیه یا حروف اسمیش؟

خداکنه

مرسییییی😭❤️سلام عزیزم میشه به منم بگی که آیا در آینده پشیمون میشه از رفتن؟ به من علاقه مند میشه و م ...

الان یکی پرش کرده حالیش نیست 

بعدا میفهمه چه جواهری از دست داده

ولی ارزش یک فرصت دوباره رو نداره