دختر_بلوبری مدیر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 عنوان دختر بلوبری هستم حس ششمی بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 13904 بازدید | 1371 پست بچه ها اون تاپیک استارترش قفل کردخودم تاپیک زدم سوال های یکسری هاتون موند جواب ندادمالان تگتون میکنم اینجا جواب میدم یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜 1404/08/10 | 19:05 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23822 دونه به دونه دارم جواب میدم خوشگلا مهربونی دیگه🥰👼 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 شخصیت خودمو درست گفتی میشه شخصیت همسرایندمم بگی؟@دختر_بلوبری یه آدم هیجانی اهل سفر بگو بخند فراوونمنطقی یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
2542025sara عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 740 ببین عزیزم یه آدم تقریبا آرومی هست توی اطرافیان البته خیلی آشنا هم نه به هر حال...شغل خوبی داره و خا ... مرسی یعنی طرف اشنا دور هست؟ کلا کی میرم تورابطه باکسی دانشگاه میرم؟
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 حست در مورد من چیه پاس میشم یا نه😓 آره پاس میشی کلا آدم دقیقه نودی هستی یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
2542025sara عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 740 یه آدم هیجانی اهل سفر بگو بخند فراوونمنطقی از شخصیتم میگی گفتب با آ اشتی میکنم میتونی بگی کدوممون پیش قدم میشه من با فرد جدیدی دوست صمیمی میشم؟ چه زمانب
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 دوستم یاسمین مهاجرت میکنه؟ من دانشگاه میرم؟ اکر اره بعد کنکور اول یا دیر تر نه مهاجرت نمیکنه و تو هم دانشگاه میری همون کنکور اول یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23822 یه آدم هیجانی اهل سفر بگو بخند فراوونمنطقی کی عاشق تره بنظرت و بنظرت چکارس؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 منم بگو عزیزم بنظرت جایی رو که الان هستم موندگار میشم؟؟ اره موندگار میشیکلی هم ارتقا و پیشرفت میکنی یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23822 @دخترک1111 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 چقدر مهربونی شما 🥹🥹🥹🥹🥹🥹💚💚 عزیزم حسش بهم چیه ؟ بهم فکر میکنه ؟ ممنونممممم عزیزجانم 🥹🩵🦋🦋✨️ ... فدات بشم خوشگله❤️❤️آره بهت فکر میکنه ولی خجالتی هست و فعلا نمیگه اما به زودی علنی میکنه یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 از شخصیتم میگی دختر خالم که مثل خودم سال دیگه کنکور داره قبول میشه اولیو؟ دختر خالت قبول نمیشه یکسال پشت میمونه اما جای خوبی قبول میشهخودتم آدم مغروری هستی در عین حال شوخ و پر انرژی البته تا حدودی کنجکاو هستی یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23822 مهاجرتت خیلی برات خوبه یعنی به نفعت هست همون استرالیا میری احتمالا خانوادم از روانشناسی ناراحت میشن و حس میکنی کارشناسی ارشد بالینی میگیرم یا کودکان؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته