دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 عنوان دختر بلوبری هستم حس ششمی بیاد 13738 بازدید | 1368 پست بچه ها اون تاپیک استارترش قفل کردخودم تاپیک زدم سوال های یکسری هاتون موند جواب ندادمالان تگتون میکنم اینجا جواب میدم یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜 1404/08/10 | 19:05 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23642 عاشقتمبنظرت مهاجرت میکنم بین کانادا و استرالیا؟۵ ۶ سال دیگه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
2542025sara عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 740 چقدررر مهربونی عزیزممممبعد اون دید جواب خودش رو دیر تر دادی تاپیک قفل کرد🤦🏻♀️
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23642 عاشقتم عشقم ممنونم تاپیک زدی😁🥰 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
خانم_صورتی۸۰ عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 1831 میشه بگی من کنکور چی قبول میشم (حالا پشت کنکور بمونم یا نه)همینو بگی کافیه
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 میشه ب من بگی کی پیام میده اتفاقا الان میخواستم تگت بکنم یک ماه تا دو ماه دیگه یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 عاشقتمبنظرت مهاجرت میکنم بین کانادا و استرالیا؟۵ ۶ سال دیگه بین این دو تا اگه بخوام بگم استرالیا میری ۵ سال دیگه یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
2542025sara عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 740 عزیزم سوال من این بود کی با چطور ادمی ازدواج میکنم موقعیت و اخخلاقش کی میرم تو رابطه ارتباطم با آ با پیش قدم شدن من درست میشه یا اون
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23642 بین این دو تا اگه بخوام بگم استرالیا میری ۵ سال دیگه حس خودت چیه حالا حتما بین اینا نه حس میکنی کما میرم و جطوره مهاجرت خوبه یانه؟@دختر_بلوبری اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
dh_azin عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 316 مرسییییی😭❤️سلام عزیزم میشه به منم بگی که آیا در آینده پشیمون میشه از رفتن؟ به من علاقه مند میشه و میفهمه زود قضاوت کرده؟برمیگرده دیدش بهم چیه اصن
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23642 بین این دو تا اگه بخوام بگم استرالیا میری ۵ سال دیگه شخصیت خودمو درست گفتی میشه شخصیت همسرایندمم بگی؟@دختر_بلوبری اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
samir00000 عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 1612 بین این دو تا اگه بخوام بگم استرالیا میری ۵ سال دیگه حست در مورد من چیه پاس میشم یا نه😓