2777
2789
عنوان

دختر بلوبری هستم حس ششمی بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 10435 بازدید | 1233 پست
توی یه جای خصوصی کار میکنی

اینم بگو اگه درست بود دیگه واقعا بهت ایمان میارم 

اسم نامزدم چیه

یه راهنمایی بهت میکنم از بین ایناست 

علی 

رضا 

امیر 

متین

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

دوسم داره ؟ 🫠

"نورین _ دختری از مه و ماه " او خیالِ من است، بازتابِ درونی‌ترین بخشِ وجودم ..شخصیتی که از میانِ مهِ احساس و نورِ ماهِ تخیل زاده شد ..در رمانم، او صدای آرامی‌ست از درونِ من؛ جایی که آندیا در سکوت، خودش را پیدا میکند. 🌫️🌙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا که زودتر به دنیا بیاااددولی پسره من توی جنسیت گفتن واقعا درسته میگم

خودمم همیشه حس میکنم پسره مطمئن هم هستم تا آخر امسال باردار نمیشم نمی‌دونم چرا ولی خیلی سخته انتظار امیدوارم حداقل طبیعی باردار بشم 

ظاهرش بدک نیست معقوله و تو هم به خاطر شرایط اقتصادی قبول میکنی شغلش آزاده و درآمدش بالاست تقریبا حدو ...

خب دلیل اونه یعنی خودش باهام قطع ارتباط میکنه یا کار استباهی میکنه من قطع میکنم

و اینکه دیگه بعدش دوباره دوست نمیشیم؟ 

مبرسی بهش عشق تو بیشتره از اون

بهم پیام میده؟

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚