دختر_بلوبری مدیر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 عنوان دختر بلوبری هستم حس ششمی بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 13903 بازدید | 1371 پست بچه ها اون تاپیک استارترش قفل کردخودم تاپیک زدم سوال های یکسری هاتون موند جواب ندادمالان تگتون میکنم اینجا جواب میدم یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜 1404/08/10 | 19:05 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nirobin عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 5178 یه پیشنهاد پروفایل رنگ دختر بلوبری به اسمت میادا ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻♀️🕯️
god_is_enough_for_me عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 4628 به منم بگو کنکور قبول میشم یا نه؟؟ الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم
خوشبخت_آینده_هستم عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 4221 لطفا و خواهش میکنم جواب منو بده..کی ازدواج میکنم با کی؟؟؟
2542025sara عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 740 دلیل اونه یعنی هم تقصیر کاره هم خودش باهام کات میکنه یا اون تقصیر کاره من کات میکنم کلا کدوممون ارتب ... @دختر_بلوبری
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23822 رفتم شام خوردم بعدش دیگه درگیر سریال اینا شدم همین الان داشتم چایی میخوردم اومدم اتاقم گوشی رو دیدم ... بچه زنداییم چیهههه؟🥰😂😂😂😂نوش جونت @دختر_بلوبری اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23822 عععشقم نی نی زنداییم چیه؟@دختر_بلوبری اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
سیاهچشم عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 5952 لطفا هم بهم بگین ..ادامه.رابطه با اکسم ارزش داره یا نه؟ یا ودود ...
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23822 @دختر_بلوبری عشقم اومدی منم جواب میدی؟بچه زنداییم چیه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
efgoddess عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 1149 دختر بلوبري من كي عقد ميكنيم؟ يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
delbaramfffff عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 5473 اتفاقا الان میخواستم تگت بکنم یک ماه تا دو ماه دیگه محمد پسر همسایه مون میاد خواستگاریم اگ باهم ازدواج کنیم خوشبخت میشیم؟ممنون میشم هرچی دیگه هم حس میکنی بگی